onsdag 7. mars 2012

Valpeshow på Fræna

Da har jeg tid til å skrive om valpeshowet på Fræna. Blir mange blogginnlegg idag, burde kanskje spredd dem utover uka, men forfatterånden er der idag ;)

Lørdag ettermiddag fikk jeg levert Tiila på døra, og det var stor stas for henne se igjen barna og hundene. Kjekt å se at hun trives med en gang hun kommer hit :)

Celia hadde ikke møtt henne før, Celia bodde hos mamma og pappa når jeg hadde valpekullene, så for Celia var dette en helt ny hund. Celia er ikke så veldig gira på lek og kav med andre hunder,spesielt nå når hun er drektik. Tiila var borte snusa på henne, Celia kom med et grynt så var egentlig forholdet satt og Tiila nærma seg ikke Celia mer, forstod at den damen bøller en ikke  med. Etter den rangeringen der, så var hundene en flokk både inne og ute :)

Veldig tidlig søndagsmorgen måtte jeg og Amelia opp for å komme oss til Molde/Fræna til rett tid. Er to ferger, og vi hadde 1 time mellom fergene, kjøretid kan være +/- en time, så vi kunne ikke treffe på treigfiser i traffikken ;)
Merkelig nok var det mange på veien så tidlig en søndagsmorgen, men vi rakk faktisk ferge nr 2 med god margin :)

På ferga møtte vi June, som skulle være min GPS resten av turen. Komme meg til Molde skal jeg klare, men finne den hallen som var langt uti gokk.. det var verre. Jeg hadde printa en kjøreanvisning sånn i tilfelle, og ble rimelig stressa da June plutslig tok av veien fra det klubben hadde sendt ut som kjøreanvisning. GPS'en hennes hadde en kortere vei, og for en gang skyld var det en vei som fungerte, ikke en liten smal kjerrevei som ender i "ingensteder".

Kom fram til hallen litt over 10, og bedømminga starta 10. Fikk innstallert hunder og unger,og prøvde få med oss det som skjedde. Satt midt i mellom ringen der bedømmingen var og lydighetsringen, så fikk med oss begge deler :)

June var først i ilden, aller første gang med hund og utstilling, hun var nok rimelig nervøs, men var kjempeflink!


June og Atlas ble nr 2 i sin aldersklasse, gjorde et flott presentasjon på sin første utstilling =)

Tiila ble Best i Rase og endte opp som nr 3 i gruppe 8. Flinke lille bebisen min :) 

Bære sløyfa selv!

Dommer Ann K Sletnes
4,5md gammel tispe. Bittet ser ut til å bli ok. Fint rasetypisk hode. Gode vinkler foran og bak. God kropp. Og fin haleføring. Herlig gemytt. Greie bevegelser bak og gode foran. 

Fine jenta :) 
Amelia hadde gleda seg til barn og hun i flere dager, og var helt klar til å få gå med Tiila. Dem har veldig god kjemi og var kjempeflinke :) 

Flink!

Løper fint med god kontakt

Står pent

Selv med hunder på alle kanter holder dem konsentrasjonen oppe

Dem endte opp som nr 2!! :) Amelia var kjempestolt, fikk premie både til seg selv og hunden :) 

Etter valpeshowet kjørte vi tilbake til Molde, der skulle vi møte Anine og Lasse som har Enya fra E-kullet. Miko fra D-kullet kom også sammen med Hege, Hege hadde med en rottisvenn, så kom der to Eurasiere fra Molde, Balto og Aslan :) Og jeg med Eccho :) 

Vi hadde et kjempefint treff, litt småkaldt syns jeg, men ofrer litt for at hundene skal få kose seg :) Dem trenger en liten strekk og avkobling etter en lang dag i en hall. 

Eccho på vei etter ei godislomme, Balto hilser på Aro

Eccho fann godtebanken ;) Enya og Miko i bakgrunnen, Tiila svirrer rundt ;) 

Balto, en herlig liten valp på 3-4mnd :) 

Enya og Tiila

Tiila storkoser seg med pelsdottene 

Eccho gikk fra lomme til lomme...

Hva slags rampestreker pønskes på her skal tro?! ;)

Aslan

In action! Tiila og Aslan

Eccho funne enda ett nytt offer med godis..

Enya og Tiila

Aslan og Eccho

CC Expletio Estelle Enya

Enya

Ei som ikke er kald i alle fall... graver hull i sanden

med god hjelp fra Tiila ;)

3 kommentarer:

 1. Tusen takk for turen :) Det va kjempekjekt :) Og veldig praktisk med kyndig selskap ;)

  SvarSlett
 2. Det va veldig kjekt. Du må bære sei fra om du vil på fleire ustillinga :D Ej skal til Førde i April, vi kan godt reise sammen om du vil :)
  Der e et fint pensjonat det går an å overnatte på. Både gruppe 3, gruppe 5 og gruppe 8 går lørdagen :D

  SvarSlett
 3. Jeg sitter i bakgrunnen på det første bildet! ;)

  SvarSlett