fredag 2. mars 2012

Soooool :)

Idag titta sola fram og da måtte kamera bli med på tur. Har ikke fått prøvd det nye kamera mitt så veldig mye, men idag kom det til sin rett følte jeg :)

Vi var ute i halvannen time, og akkurat da vi hadde kjørt fra fjellet fikk jeg melding med Helene om vi hadde vært på tur, da tok jeg like godt en tur til :) Frisk luft har vi fått nok av idag ;)

Er 4 uker idag siden parringen mellom Celia og Heike, hun er på dag 29 og nærmer seg halvgått drektighet. Hun er veldig sprek ennå, men så har hun ikke fått mage å dra på enda heller :)
Merker hun er litt roligere på tur enn hun pleier, hun får ikke raptus som hun kan få inni mellom til  vanlig.
Kjøpte 5kg med vom og hundemat til henne idag, så nå skal det bli andre boller med spisingen hennes. Jeg las i boka mi at hun i tidligere svangerskap også har hatt ei periode rundt 4 uker der hun er skikkelig matlei, og det er viktig få i seg næring nå som valpene skal vokse seg store i magen hennes. Derfor skal hun bli skjemt bort med litt vom :) under normale omstendigheter hadde jeg ikke gjort dette, jeg er av den oppfatning at er hunden frisk så spiser den når den er sulten. Spesielt en Eurasier som kan være litt sær i matveien, lærer fort at om den ikke spiser maten sin, vanke det andre ting.  Derfor er det viktig å være konsekvens på at dem får bare det som dem blir tilbydt. Men litt ekstra skal en ha når en skal bære fram små liv :)

Litt annerledes med Aimee, er det en dag hun ikke spiser, da vet jeg hun er syk og ringer dyrlegen med en gang ;)

Tok masse masse bilder på tur idag, her er et lite knippe :)

fremdeles litt vinter i fjellet 

Snøbad!

Utforsking

Celia dag 28 i svangerskapet

wooohoooo

fjellgeitaEnya

Eccho i farta

sniff sniff

Vakre Enya mi <3


Full fart!

GAL!

Vakre tollertuppa mi <3


speider

Eccho <3

Ei rot.. den må vi ha opp!

Hmm..driver du med da?!

Kan jeg få??!!

Vakre Eccho


Såååå fikk Aimee opp roooota (synger :p)

Kamera gikk tom for strøm før tur nr 2, så ha ringen bilder av Delia dessverre :(

2 kommentarer: