fredag 16. mars 2012

Rundering igjen :)

Igår, torsdag, var vi å runderte igjen. Det er så gøy!!

Idag var det 2 helt ferske hunder, Miko (CC Dito Desiderius) og Hege, og staffen Atlas og June. Hildegunn med sin godkjente redningshund Bouvieren Gaya tok også turen. Så her hadde vi hele spekteret :)

Atlas og Miko var først i ilden. Atlas fikk skikkelig dreisen på det da vi tok i bruk drakamp med fille som belønning, utrolig hvor kjapt han tok det =) Kjempemorsomt! Er så kjekt å se hundene jobbe, spesielt når det er litt uvanlige raser for den typen sport. Da Atlas hadde sin andre runde hadde vi ca 10-15 meter mellom figruanter og fører på hver side, og han løp fram og tilbake som han aldri hadde gjort annet. Var litt vanskligere belønne på ene sida på andre runde, men han dro over likevel :) Flink gutt!
Kjekt med flying!

Miko litt mer ukonsentrert, Eurasier i værste pøbelalder. Var veldig interessant å markere :p

Han gikk bedre på første runde enn andre gang ut. Til hans forsvar hadde han vært å trent lp før han kom på fjellet, så var nok både litt sliten i hodet og mett i magen. En såg at han skjønte hva han skulle gjøre, han hadde noen veldig bra slag, før han skrudde av lyset :P

Planen er å prøve få inn flying på en plass med litt mindre forstyrrelser, og når han har øvelsen " i kroppen" så tenker jeg at forstyrrelsen i skauen forsvinner mer og mer :)
Så var det Aimee sin tur. Etter å ha sittet i bilen å gledd seg (det er jeg sikker på hun gjør :P ) mens de andre var ute. Det jeg tenker fokusere på med henne framover et midtlinjelydighet. At hun skal gå fot fram, sitte i utgangstilling å variere på at hun starter frivillig og at hun går på mitt signal.
Hun er veldig rask nå til å bare løpe ut, så er vi i gang, så litt orden i rekkene er ikke feil ;) Løsbitt er også på planen, blir spennende se hvordan vi får til det :) Hadde planer om å baklengskjede det idag, men har ikke hatt tid. Se om vi får gjort det på treninga i morgen, da kan vi alle trene sammen også :) Er greit ha inne bittet først som sist, selvom en ikke skal bruke det i runderingen helt ennå.

Legger ved et bilde av Aimee fra forrige rundering :)


Da Aimee hadde fått sin runde, var det proffene sin tur ;)
Gaia og Hildegunn er godkjent på andre året, så det var morsomt figurere for dem. Gaia var veldig flink med både melding og vise hvor figuranten. Kjekt å se hvordan dette skal se ut når vi er "ferdige"

Her er Gaia ute på visning og får masse pølser og ballek =)

Gaia i full fart tilbake med melding til Hildegunn

Imponerende å se hvor fint dem jobba sammen :) 

Eccho fikk seg også en runde, ikke bilder av henne denne gangen heller :O

Hun er bare rå! Flying er i alle fall ingen problem, hun hadde et pågangsmot som jeg ble kjempestolt av :) Har ikke samme fart som Aimee, men hun løper mellom figurantene. Vi fikk mange slag, og det ble nok en 30 meter mellom figurantene på de siste slaga. Gleder meg til fortsettelsen med henne!! :) 


Etter alle hadde fått prøvd seg gikk jeg og Hege en tur med hundene så dem fikk rista litt løs. 

Ingen tur uten et bilde av Aimee med "fangst" ;) 

Eccho og Enya - der den ene er, finner du den andre. Bestevenner :) 

Enya og Eccho

Miko :) 

Miko sjekka badetemperaturen, han var ikke imponert :P Syns nok Aimee var gal som svømte rundt i det kalde vannet :P

Celia <3

Ser magen nå <3

Enya finter ut Miko 

Kniter en i godbosen... da får en dette ;) 

Enya, Miko og Eccho leker

Hihi :P
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar