mandag 22. januar 2018

Vi venter valper!

Da er det endelig bekreftet at romjulseventyret bærer frukter. Happy er med valper!


Happy fikk løpetid på et veldig ugunstig tidspunkt, og hadde eggløsning på julaften. Ikke akkurat en dag du vil trenge deg på folk for å parre hund. Leonardo som var den utkårede syns ikke Happy var klar, selvom ho egentlig var mer enn klar, så det et veldig spennende romjulseventyr for oss. Helt på tampen av løpetiden, når Happy begynte å bli litt gretten, da syns Leonardo at tiden var inne. Så vi fikk parring på dag 17. Heldigvis bor Leonardo like i nærheten, så vi hadde kort vei til romansen ;) 
Leonardo er en knakandes kjekk kar. Har kjent han siden han var en valp, og er veldig glad han kan bli pappa til P-kullet mitt. Han er mer Labrador enn Eurasier når det kommer til det sosiale, og tror alle i verden er til for for han. Om noen er så frekke å passere han på gata uten å hilse, blir han dødelig fornærmet. 
Er veldig spendt på valpene, gleder meg veldig til å se hva som skjuler seg i magen til Happy :)

Happy med sønn og datter fra tidligere kull

Termin er 26 Februar, Happy er nå ca 4 uker på vei. Valpene er ikke særlig store. Ligger som perler på ei snor i magen hennes. Boblene er ikke stort større en et par centimeter, og de er de boblene som vises på ultralyden lenger opp. Det er mange som gleder seg veldig til valpekullet, vi går en spennende vår i møte!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar