onsdag 14. september 2011

Aimee og Enya

liten oppdatering på de gravide frøknene :)

Aimee er idag 35 dager på vei, og i følge boka, Obstetrikk hos hund og katt - skrevet av Astrid Indrebø,

35 dager - fosteret er 35mm, øyelokket er utviklet slik  at øynene er tilnærmet lukket. Pinna dekker øreåpningen. Det er mulig å se fosterets kjønn.

Enya er idag 37 dager og det står, fosteret er nå blitt 47mm stort.

Så dem vokser ganske så fort :) I morgen, på dag 38 så er fosteret blitt 53mm, og hodeskallen vil danne seg ferdig samt underkjeven =)

Dette vil jo avvike litt, da dette er en undersøkelse som er gjort på beagle. Men sånn ca da =)


Enya er begynt å bli matlei igjen. Hun vil ikke en gang ha vom nå da. Så får se hva jeg skal finne på til henne. Gi henne noen dager å se om det gå over, skal ikke tvinge på henne mat heller. Men syns det er viktig hun får i seg litt næring så de små i magen hennes vokser seg store og sterke :)

Aimee er det ingenting å si på matlysten ennå, hun sluker ALT. Hun har allerede begynt å få litt stram mage, så spørs om det er en del valper inni der. Tror ikke det er bare at hun er "tjukk" ;)2 kommentarer:

  1. Får råfore da! :) Hør med de som skyter hjort for tiden om du kan få avkappet :) Mira elsker det :) Burde vel sette igang appetitten selv for de "morgenkvalme" ;) heheh!

    SvarSlett
  2. har gitt henne vom og hundemat ei uke nå, er vel det "råeste" jeg kan gi uten gå på slakteren :) men gå ned til slakteren å få litt avkapp er det neste jeg tenkte på om hun ikke kommer seg =)

    SvarSlett