fredag 9. september 2011

Litt bilder fra fredagsturen :)

Tok med kamera ut på tur idag, og fikk knipsa litt av hundene som vanlig. Ikke mindre enn 224 bilder i løpet av turen... :) Bør bli flik til å være kritisk å slette, men det kan jo være at en gang bildet kan brukes! :p

Skulle egentlig i barnedåp på Hønefoss i helgen, men fikk ikke hundepass så da blir nok helgen brukt til å få gjort litt her hjemme, og prøve lure med meg barna på tur i skauen i løpet av helgen =) Hundene trenger jeg ikke be to ganger, dem er alltid med, uten protester! ;)

gamlefar Albertgutten, som blir 8 år neste mnd! :)

Eccho har fått nyss i at gjørmebad er sundt for kropp og sjel ;)

Bobleblåsing

Aimee med dagens fangst..

Enya

Ikke en tur uten at Aimee er i vannet :)

Albertgutten i full fart! 

Vakre gode Enya

prøver å rive opp ei rot

spindelvev

blomstene er i ferd med å visne for høsten

Enya


2 kommentarer:

  1. Hærlig! :P Hvor mange har du med deg på tur i gangen? :P Jeg ser liksom for meg å ha med med to-tre mira'er på tur, og.. vel.. Det hadde ikke fungert helt :D Hehehe!

    SvarSlett
  2. var bare 4 denne gangen, men er ofte både 5, 6 og 7 =) Om Helene og Delia er med kan vi fort bli 7 hunder, men da er vi to på 2 bein også ;) går plasser der vi ikke er til sjenanse for noen, og hundene kan løpe løs. Om jeg går på plasser der det er mange andre som går har jeg sjelden med mer enn to om jeg må koble dem i løpet av turen er det greit ha en i hver hånd :)

    Syns det er veldig stusselig gå bare med en eller to..hehe =) Helene sa faktisk her i uka da vi gikk med Enya, Eccho, Albert, Aimee og Delia.. har vi bare med oss 5 idag? Var liksom noe som mangla.. :P Så en blir fort vandt til å ha med flere =)

    SvarSlett