torsdag 1. desember 2011

veterinærbesøk

Igår var valpene hos veterinæren :) Området er under ombygging, så Helene, mine gode hjelper og veninne som har Delia måtte godsnakke med noen arbeidere så vi fikk parkere nært døra. Litt kjedelig å bære 8 valper i stormen fra andre enden av parkeringsplassen ;) Vi smelta nok noen staute arbeidskarer der vi kom med småbamsene, det ble noen lange blikk i alle fall ;)

Vel inne tok dem veterinærkontoret med storm! Morten, veterinæren, stakkar ble nesten overfalt. Ikke lett jobbe med 8 små pirajaer mellom bena ;) etter noen runder med tørking av tiss og bæsj, så begynte dem å slukne en etter en og undersøkelsene kunne ta til.

Alle fikk topp helseresultat! Kan ikke bli bedre =)

Filiola tok vaksinering og chipmerking med stoisk ro, men deretter tok det bare av. Tollervalpene syns ikke det var spesielt kult. Guttene tok det verre enn jentene. Hylte og skreik. Chipmerkingen er jo ikke akkurat behagelig :/ Den er ganske tjukk den sprøytespissen. Men vi kom oss gjennom det, ble bare tissa på en gang ;)
la oss få det overstått :p


filius tok det hele med ro :)


auuuuuu

Dem sovna som små engler etter helsjesjekken, ikke greit å være liten bebis å gå gjennom så masse =)Etter veterinærbesøket slapp vi dem løs i skauen litt så dem fikk gjøre fra seg å riste litt løs.Var ganske surt og kaldt, jeg og Helene holdt ikke ut mer enn 20 min, valpene sutra litt da vi satte dem i bilen, men før vi kom oss ut på hovudveien var det stilt så dem var nok slitne =)


Giro gikk seg uti ei myr å var ikke så veldig fornøyd :p blir nok ikke første gangen han gjør det! :)

Dem fikk møte Delia for første gang, det var veldig morsomt =)


Kom hjem litt før kl 15, fikk alle valpene i hus, og hørte ikke et pip fra dem før klokka var nærmere 2030! Da var dem ute en tur, fikk mat, løpe litt, så var dem inn å sovna igjen rimelig kjapt. Da jeg la meg kl 23 hadde jeg nesten ikke hørt dem hele kvelden.Idag er det full rulle igjen, så nå er batteria laddet opp igjen ;)

6 kommentarer:

 1. Off gud bedre, jeg blir så valpesyk :) Tenk om de var så små og klønete hele livet? <3
  Skjønner godt at de ikke er kjempegira over chip'en jeg! Når Mira tok den trodde jeg at jeg skulle svime av. No kidding. Hun tok det som en helt da :)

  SvarSlett
 2. Den er vond den chippen :/ Men er første gang det har vært så mye drama :p alle overlevde i alle fall ;)

  Blir valpesyk selv jeg, så bra alle har nye hjem flytte til :D

  SvarSlett
 3. Helt herlig...det bilde av alle som har sovnet i en haug ;-)...og godt de har fått et hjem alle sammen...for vi kunne smeltet!

  SvarSlett
 4. Herlighet for noen herlige små nøster! :)

  Vi har bestemt oss for at vi kommer til å gå for Eurasier etterhvert vi også. Har gått igjennom en del raser nå, men sitter igjen med Eurasier så det blir nok det vi går for etterhvert. Gleder meg veldig, selv om det sikkert blir en liten stund til enda. Vi har jo en valp i hus, og så er det jo en lang prosess å bestemme seg for oppdretter, foreldre og så videre :-) Men kjenner at vi savner å ha en hund med litt størrelse også, savner schæferen vår, men tør ikke å ha schæfer igjen på grunn av alle sykdommene som dessverre følger med rasen.

  Gruer meg forresten veldig til Luna skal ha chip. Den sprøyta er jo diger! Med Kesha var det ingen problem, men hun var ganske stor når vi chippet henne. Luna derimot er jo bitteliten, og da ser det så mye verre ut :( Regner med det blir gjort på seksmånederskontrollen hennes, huff.

  SvarSlett
 5. har sagt det tidligere, så i fare for å gjenta meg selv, så vil dere se rasen er det bare å ta turen hit :)

  Sprøyta er kjempestor! men valpene taklet det fint med litt skriking ;) Det er over på få sekund så er det glemt :)

  SvarSlett