søndag 11. desember 2011

enda mer bilde! :)

I formiddag kom Ginger sin nye familie fra nordmøre, og det var ei lykkelig jente som fikk med seg en aktiv og glad valp hjemover :)

Meldingene sier at turen har gått bra og alt står fint til :) spennende se hvordan du utvikler deg Ginger! :)

Etter Gineger var dratt tok jeg med meg de 4 voksne og de 3 valpene som var igjen å dro på fjellet sammen med Anette. Det var kjempemye snø, valpene var heldige å kunne gå oppå skaren, mens vi tobeinte og de voksne hundene hadde en litt tung tur.
Det skumleste med hele turen var da Albert datt gjennom isen! Han er ikke en badeglad hund, jeg tror jeg har sett han svømme en gang før. Så vet at han kan, men han har ingen svømmekondisjon. Og når vannet er så kaldt også så tenkte jeg at han holder ikke særlig lenge. Hele hunden var helt panisk. Jeg løp det jeg hadde ned mot vannet, men i en halv meter skaresnø så var ikke det så lett så jeg løp å tryna omhverandre. Så på stakkars gutten kava og kava, hver gang han prøvde så knakk isen. 
Heldigvis kom han seg opp uten noe hjelp fra meg, så jeg slapp å bli våt og kald ;) Han var noe frustrert, kom rett til meg å sutra å klaga, for så løpe tilbake til bilen. Det der syns nok han var HELT unødvendig!

Fikk tatt noen fine bilder i snøen, det er veldig lite lys selvom det er midt på dag, så bildene er av ymse kvalitet. Men deler med dere likevel :)

Greyson som er den eneste tollervalpen som er igjen

Filiola og mamma Enya

Filius i farta!

Filius

Filiola

Greyson

Enya syns det er moro å leke med de små :)

Filius

Greyson slekter på sin mor og driver litt skogrydding ;) Begynner i det små :)

Filius

Greyson

Filiola

Greyson

Aimee viser hvordan det skal gjøres når en skal rive et tre ;)

Eccho i full lek med de små

winterwonderland <3


Igår kom Siv Helen, Kjetil og Milo på et overaskende besøk. Valpene har ikke møtt en så liten voksen hund før så det var en ny erfaring. Milo er en pomeranien og vet hvordan han vil ha ting. Valpene repsekterte han, men var veldig nysgjerrige :)
Til slutt noen random bilder som er blitt tatt i helga :)

Ginger syns grisøra var litt skummel, og sitter på avstand

Filius "tok livet av den" med en gang :)

Bror og søster - eneste gjenværende

Filiola med grisøra 

til slutt et litt morsomt bilde av Giro like før han dro som tok et skikkelig svalestup :)

Ikveld kom Gucci/Tiila hit en tur, hun skal være her til onsdag. Det var veldig deilig å se henne igjen :) Hun har bare hatt to netter borte, så kjente seg naturlig nok igjen. Da hun så mamman sin var det stor gjennsynsglede :)
De tre andre valpene syns hun lukta veldig spennende og sniffa og sniffa i starten, men så ble det full lek :)
Hun hadde med seg "søskenbarnet" cockeren Milo da hun kom, fikk tatt noen bilder men har ikke hatt tid til å se på dem ennå. Milo er 5mnd og syns de 4 små pirajaene var litt skumle, likte seg best på mammas fang ;)

Liten oppsumering av helga her på Carve Canem! :) imorgen kommer eierne til Greyson, så da blir vi enda en i manko. 
Er veldig glad for alle sms og mms jeg får desse dagene, kjempekoselig å høre fra dere og de små :)

1 kommentar:

  1. Stakkars Albert! :D haha! Husker når Mira falt av brygga som valp, var noen brå bevelser i vannet da også, for å si det sånn :P
    Enya er så utrolig vakker! :)

    SvarSlett