tirsdag 6. desember 2011

Levering nærmer seg :(

Bruker denne bloggen nå, siden det blir mye bilder av valpene sammen, regner med alle valpekjøpere leser denne bloggen i tillegg til kullbloggen :)

Om to dager reiser de to første valpene, Ghandi og Gulliver, deretter går det slag i slag :( Mandag reiser siste Tollervalpen :( Eurasierdottene har jeg noen dager ekstra, slik det skal passe med juleferien til de ny eierne :)
Er heldig og kanskje få passe Gucci noen dager neste uke, da matmor Maria skal på kurs, det hadde vært koselig å se henne igjen så fort :)

Dem er veldig flinke til å gjøre fra seg ute, plukker ikke bæsj etter dem på dagen, og er jeg kjapp ha dem ut etter søvn, så tisser dem ute :) Idag har jeg tørket to tissedammer i valpekassa bare :) Når dem løper og herjer på golvet er det litt annerledes, da er dem "uheldige" selvsagt, så jeg løper etter med tørkepapir ;)

Helene tok en herlig film av dem i dag :) Den ligger på hennes facebook, tror dem som er venn med meg på facebook får se den i alle fall :) https://www.facebook.com/photo.php?v=10151022137090385

Har knipsa noen bilder av dem ute på terrassen idag, ikke beste kvalitet da jeg måtte bruke ganske høy ISO selvom det var midt på lyse dagen. Det daltne store snøfnugg fra himmelen, til valpenes store glede :) "tante" Eccho var også med på ei lekeøkt så dem hadde det kjempemorsomt =)

Her sitter dem pent og følger med når jeg lager middag, har et lite håp om at jeg slipper ned noen godbiter til dem ;) Det drypper noe på dem i tide og utide. Dem har fått smakt mye rart desse ukene. Så håper magene dems er klare for å møte verden :) Dem kan tilby både sitt og ligg for godbit, flinke små valpisene mine <3

Her har dem fått seg dentastix, det var snacks!

Amelia kjøpte dem noen nye leker, Ginger er nysgjerrig, Aimee står på utsida å lurer på hvorfor ikke hun får nye leker.....

Filiola vil ha dentastixen for seg selv..

men der kom en "bror" å stjal den ;)

"tante" Eccho er kul å leke med!

Viss alle går på samtidig da tar vi henne dere!!

Kom igjen, nå har vi henne her!
Med små pirajatenner på alle kanter ser Eccho ingen annen utvei enn å ta sats :p

Ghandi og Greyson

Filiola

Filius

Filius og Gulliver

Filius og Gulliver

Giro

Greyson
2 kommentarer:

  1. Så mange fine bilder :)
    Lykke til med overleveringen av valpene :)

    SvarSlett
  2. Åh, jeg smelter helt. Skjønner godt at du gruer deg til å overlevere de til nye eiere altså! Men de får det nok kjempefint der også :-)

    SvarSlett