tirsdag 2. mars 2010

enya patella fri!

Har er en hund som sjangler rundt, er god og rusa stakkar. Og gjett om jeg har utnytta det godt ;) Hun har fått full overhaling med børsten og klotanga ;) Har vel aldri vært så strigla før..hehe =) Passer bra siden hun skal på utstilling på lørdag, kan hun vise seg fra sin beste side på sin første utstilling i voksen alder.


Patella fri 0/0 på begge kne :D:D
Her ligger hun å blir hoftefotografert. Var ikke bare lett å få henne til å ligge her skal jeg si. Makan til sta hund har ikke jeg møtt!
Alt gikk superbra i starten. Hun gikk logrende inn på dyreklinikken, hilste på dem hun fikk hilse på, har ingen vonde minner (før nå:P) fra stedet så var sitt vanlige lykkelige jeg. Rusla rundt på rommet vi fikk tildelt, snusa på hver en milimeter av vetrinæren, fikk sikkert med seg hvert eneste dyr hun hadde undersøkt siste 3 ukene :p
Oppå bordet for å sjekke kne-ledd gikk også greit, selvom Enya ikke har vært på bord før syns hun ikke det var nevneverdig skummelt. Men så..
Torun skulle sette bedøvelsesprøyta i skinka på henne, jeg kosa med Enya og var ikke særlig oppmerksom. Plutslig hopper Enya til, dette likte hun ikke. Jeg tok tak i halsbåndet hennes og kosa henne litt hardt rundt nakken for å få henne til å glemme, men nei. Bjeff! Dette var tull mente Enya, men denne gangen var vi begge forberedt så fikk satt sprøyta, så var det bare å vente. Å vente. Å vente. Enya hadde ikke tenkt å legge seg til, ble litt sløv men hver gang vi trodde hun sov, kvikna hun til.
Ole kom for å gi henne en dose til, selv om hun var halveis sedert likte hun særs lite å få ei ny sprøyte. Denne virka såpass at vi fikk tatt rabiesblodprøver av henne uten problemer. Ser ikke for meg at denne pysa hadde latt seg tappe for blod uten narkose :p

Ble deretter bært ut på røntgenrommet, virka i koma, men da hun ble lagt til for å bli tatt bilder av kvikna hun til å hoppa nesten ned fra bordet! Da måtte hun få en dose rett i blodet så hun ble helt borte.

Da vi endelig fikk tatt bilda, viste bilda fine resultater :D Vetrinæren kunne berolige meg med at hoftekulene låg som klistra. Regner med hun kan å lese røntgenbilder, så det kan vel ikke bli så ille resultat fra NKK. Men kjenner jeg er nervøs likevel! Hun så ingen forkalkinger på albuene heller. Så da får vi bare krysse fingrene for at avleserne til NKK er i godt humør når dem leser bildene :DVel hjemme fikk Enya en skikkelig overhaling med børsten. Greit med en hund som ikke orker å protestere ;) Fikk klipt klørne uten noen bestikkelser også ;)


Celia måtte se hva som var med Enya, siden hun lå der som et slakt :p4 kommentarer:

 1. Grattis emd godt resultat så langt :)

  Ailo kunne nok trengt en dose dop han også, liker ikkje når det lugger :flire:

  SvarSlett
 2. Takk for det :D

  Hehe.. ja det kan godt bli en vane det der..hihi :D Du får be vet å ikke gi oppvåkning når Ailo skal i ilden å ta HD/AA ;)

  Skulle hatt det på innerlomma av og til..hihi :p

  SvarSlett
 3. Hei hei. Gratulerer med patella resultat. ;)Flotte hunder du har. Morsomt å følge med på bloggen din.
  Hilsen Tine

  SvarSlett
 4. Takk Tine =)

  Og takk for tilbakemeldinger på bloggen :) morsomt å få det :D

  SvarSlett