mandag 8. mars 2010

Gratulerer til Cherie og Ann-Kristin

Carve Canem Cherie BIR-valp av 11 tollervalper gikk videre til BIS der hun ble nr 3. Første gang for både Cherie og Ann-Kristin i ringen, så dette var supert!
En utrolig helg for Kennel Carve Canem! =)


Cherie med BIR-sløyfa si

Kritikk: Tispe med god størrelse. Deilig hode og uttrykk og øyefarge. Saksebitt. Velplasserte ører. Noe kort hals. Godt tilligende albuer og rygglinje. Lett opptrykket buklinje. En anelse lang i ryggen. Bra kryss og haleføring. Brede lår og hasevinkler. Paralelle bakbein. Meget god beinstamme. Bør ikke bli tyngre. Meget god pelstruktur.Vel presentert.

Nydelige cherie venter på sin tur i ringen
Dagens fangst, ikke værst for ei lita snuppe på 7mnd! =)

Anna og Carve Canem Cosmo har også deltatt på noe som heter Hønsecup i regi av Retireverklubben avd Oslo, der det er 1 øvelse hver mnd i 6mnd.
Øvelse 1: 12poeng av 20 mulige - gå pent med stopp og passere hund og person med mat
Øvelse2: 13poeng av 20 mulige - inkalling fra sitt annen hund sitter 10m unna
Øvelse3: 15poeng av 20 mulige - Møte med person med mat i hånden holde kontakt med fører

Ellers er det hverdag igjen her etter ei travel helg med utstilling og reising. Igår hadde vi besøk av noen som var intressert i Eurasier, og tror nok at hundene selgte seg godt inn ;) Enya var ikke seg selv i går heller. Hun er typen som gjerne går i fanget på folk uansett om hun kjenner dem eller ikke for å få kos, men det gjorde hun ikke i går, holdt heller litt avstand istarten, var bort å fikk litt kos, men var ikke overivrig. Inatt har hun pistra en del. Hadde henne ut to ganger da jeg trodde hun måtte på do, men det var ikke det som var problemet. Tok henne på soverommet, men da gikk hun bare å vandra. Skal ikke ha henne med på hundeklubben idag, skal få seg fri å slappe av ei ukes tid å se om hun blir seg selv igjen. Ikke moro når hun ikke er i form:(

Regnet er komt til Sunnmøre, så nå reiser nok snøen. Syns det er helt ok, selvom det er deilig med snø og hunder som ikke blir skitten, så er det nok med snart 4mnd med snø og vinter! l

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar