søndag 9. februar 2014

Sosialisering

Idag var jentene å møtte Chihuahuagutten Elvis, som er 5mnd gammel. Vi møttes i en ballbinge, så dem skulle få være på en ny plass og få et nytt underlag under labbene, flere fluer i en smekk ;)

Veldig moro å se hvor fint dem lekte med Elvis, og hvordan dem brukte språket sitt. Både Elvis og valpene. Så små, og likevel bruker lekesignaler, dempende signaler og andre sosiale signaler.

Mens vi var der kom en familie med tre barn gående forbi, som hadde veldig lyst hilse på valpene. Dem var fra USA, og hadde ikke fått med seg hunden sin hit til Norge så dem savna den veldig. Hilse på folk vil vi jo gjerne, så jeg sa dem kunne sette seg ned å la valpene komme til dem, og valpene kravla oppi fanget på dem og fikk masse kos =)

Etterhvert begynte dem bli ganske trøtte så da fikk dem legge seg i bilen, Elvis og Kandis fikk leke litt lenger mens valpene sov i bilen. Utrolig godt at dem kan sovne slik i buret uten noe styr =) Der sov dem mens jeg var en svipptur innom foreldrene mine, og da vi kom hjem bar jeg dem inn.. og dem sover ennå :p Nå venter jeg bare på at dem skal våkne så dem kan få seg litt mat =)

Arild med Elvis og CC Lepidus Lilie  "Lilie" (førken Lilla)


CC Letabilis Liana "Shira" (frøken rosa) , Lilie og Elvis

CC Lumina Luna "Luna" (Frøken orange)

Elvis og Lilie

Elvis, Lilie og Luna

Luna, Elvis og Lilie

Elvis og Luna

Lilie

Lilie og Elvis


Shira


Luna og Elvis leker


Luna

Apporterende Elvis


CC Luxuria Lucie "Lucie" (frøken rød) og Elvis


Shira

Luna og Lucie nyter litt kos og oppmerksomhet

Kandis og Lucie

Luna

Lucie og Luna

Lucie

Fine Kandisjenta mi =)

Lucie

LucieIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar