onsdag 19. februar 2014

7 uker! Hundeklubb, sosialisering og veterinærbesøk

I går var vi på hundeklubben med jentene. Alltid kjekt å få møte andre hunder, alt i fra små til store. Det var et bra utvalg også denne gangen, to Irsk Ulvehunder, en Gordon Setter, en Portugisisk Vannhund, en Bordaux Dogge,  en Dansk Svensk Gårdshund, en Briard og en Schapendoes. Så alt i fra store, til små, fra korthåra til dem som har lang pels, kort snute og lang snute. Fikk omtrent se hele spekteret.

Først var det litt skummelt, vi holder til i parkeringsgarasja til ene kjøpesenteret, og lyden inni der gir et skikkelig ekko.
I starten blei det litt bjeffing, og det gir gjenklang. Men etterhvert tødde dem opp, og hilste både på folk og på dyr. Etterpå lå dem i buret i bilen, med åpen dør å kikka på når vi trente. Etter endt trening fikk dem komme en tur ut igjen, og allerede da mye tryggere med en gang. Da hadde dem vært ut på platting en gang før, ligget kikket på en trekvarter og sett at dette her er da ikke skummelt :)
Haha Inger Johanne klikket for å belønne Felix, Luna kom springende for å få seg en godbit ;)Idag var dem til veterinær. Og ikke en eneste lyd verken under vaksinering eller id-merking. Dem merka ingenting. Spiste leverposteien sin og var såre fornøyd =)
Dyrlegen hadde bare positive ord å si om dem, det virka som et jevnt over fint og sosialt kull. Valpene løp rundt på klinikken, i gangen, fra rom til rom, ja rett og slett over alt for å utforske.
Amelia var en flink assistent idag, hjalp med å passe på valpene, og har tatt omtrent alle bildene =) 

Da vi kom hjem var dem helt utstlitt og sov i et par timer, før det var full fart igjen. Bare ei uke igjen nå til førstemann drar, vi koser oss så godt vi kan med dem!

7-ukers bilder måtte vi også få til =)

5,2kg


4,8kg


4,8kg5,8kg


1 kommentar:

  1. Her var det mange fine bilder! Så flinke dere er til å ta dem med på nye og spennende "ekspedisjoner". Blir kjekt å overta disse som allerede har opplevd så mye. Er imponert over Amelia også jeg som har et fantastisk dyretekke. Veldig kjekt å se!!

    SvarSlett