tirsdag 4. februar 2014

5 uker!

Bebisene er 5 uker gamle idag! Som tiden flyr!

Bare 3 uker til første lille bamsemumsen flyr (bokstavelig talt) ut av redet. Tiden går som vanlig alt for fort.

Denne siste uka har jeg brukt på å venne dem til å være ute. Nå syns dem det er veldig stas, til og med idag når det var litt regn i lufta så sprang dem ut å hadde det hivens =)
Dem har vært ute i mørket på kvelden, dem har vært ute i storm og ingenting ser ut til å plage dem.
Vi har trent en del på lyder, da dem har vært litt skvetne. Støvsugeren har vært veldig skummel, men nå løper vi ikke rett i valpekassa lenger når den kommer på.

Skrangling med metall har vi trent en del på, og det ser ikke ut til å bry dem.  Ungene hadde disco i stua her en dag, valpene sov seg gjennom hele seansen. Så slike hverdagslige lyder ser ikke ut til å bry dem =)

Ute er dem blitt veldig tøffe, fra å luske seg forsiktig rundt på terrassen, løper dem rundt med halen hevet og angriper de voksne hundene og kattene. Hønene har dem også vært å smugkikket litt på.

Dem koser seg utrolig mye sammen med Kandis, dem spiser jo like mange måltid og trenger omtrent samme oppfølging, så dem går under ett =) Celia er ikke helt fornøyd med at Kandis er sammen med valpene, men godtar det mer og mer. Hun kan ligge se på at dem leker nå, men jeg stoler ikke 100% på at hun ikke kan bli sur, så passer på eller så er Celia inne/ute.

Rollene har snudd litt, Frøken Rød er den som er blitt mest selvstendig nå, forrige uke var det den Orange som hadde den rollen. Dem bytter nok litt på dette nå framover. Blir spennende se nå når jeg tar dem med i forskjellige situasjoner om noen skiller seg mer ut enn andre.

Ukens vekt:

Lilla: 3355g
Rød: 3358g
Rosa: 3493g
Orange:3764g

Vekten er litt omtrentlig, da dem ikke lå helt i ro på vekta ;)

Ikke oppstilte bilder idag, kanskje jeg kan få til imorgen, da kommer ei veninne på besøk. Da kan hun knipse mens jeg stiller opp valper =)

Lilla

Lilla

Lilla

Lilla

Lilla

Lilla

Lilla

Lilla

Lilla

Lilla

Orange

Oranage

Orange

Orange

Rød

Rød

Rød

Rød og Lilla

Rosa

Rosa

Rosa

Rosa

Rosa

Rosa


Rosa og Rød

Tiger tar bakholdsangrep, tar sats og hopper over frøken Orange, hun spankulerer avgårde som ingenting skjedde mens han lander kalkulert ved siden av henne. hahahahha =)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar