onsdag 10. oktober 2012

Bursdagstur

Idag hadde jeg en stor dag, en rund dag, i følge mange av mine venner på facebook. For min del, ikke så veldig stor, jeg hadde håpt at fornektet jeg denne dagen, så kom den aldri. Har rett og slett ei aldri så lita 30-års krise :o Nå skal jeg da være voksen og greier.. sukk :p

Blei vekt av at de to yngste kom med frokost på senga å sang bursdagssang, kjempekos! Eldstemann er i Danmark på høstferie sammen med tante og søskenbarn, så han sendte sms :)

Deretter en storm av hilsner på facebook og mobil, kjempekos!!! Siden sola skinte ville jeg ta meg en lang tur sammen med hundene. De beste dagene er når vi kan gå i marka å bare kose oss :)
Reiste til eks-svigers, dem har som tidligere nevnt, gardsbruk og stor eiendom, så der kan vi gå og gå uten å møte ei sjel!

Mine gode veninne June med staffen sin Atlas, som har vært avbildet i bloggen ved flere anledninger tok også turen. Med henne og Atlas fikk jeg ei god flaske rødvin :) Tusen takk! :)

Kvelden ble feiret med gode venner som stakk innom, fikk en nydelig blomst og masse Troika! Yndlingssjokoladen min :D

Eks-svigerrinna mi fikk tidligere i sommer en Husky på rundt året, så tilsammen 8 hunder. Jeg passer Happy og Chanel i høstferien, så har 6 hunder her hjemme. Ikke lite det ;) Heldigvis er alle veldig gode venner =)

Det er meldt sol i minst ei uke framover, så det ser jeg fram til. Skal bli mange fine turer i høstfargene håper jeg! =)

Albert kjøler ned tasselassene

Chanel lurer på om hun skal legge på svøm

full fart!

Spennende i det høye gresset

Celia

Eccho, Happy og Atlas

Enya - dag 20 (forhåpentligvis)

Eccho har misforstått litt.. det har nok Prince også ;) 

Prince, Albert og Atlas

Eccho

Happy

Fine rare gamlingen min <3 p="p">
godbitsøk

flinke snuter finner alle karbonadebitene

Atlas og Happy hadde mye moro sammen

Tullevofser

Juhuuuu

De fleste holdt seg tåelig rene.. men Happy.. hun måtte legge seg ned i den værste gjørmedammen på jordet :P

Slik så hun ut ;) rett i hageslangen før vi dro hjem ;)4 kommentarer:

 1. Takk for at vi fikk være med :) Like kjekt som alltid :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp! Håpe på soool igjen før du starta på jobb, so kanskje vi rekk en tur til? Litt skuffa.. skukje det vere sol sånn forever?? Regna no her jaffal idag :(

   Slett
 2. Gratulerer med overstått! ^^

  SvarSlett