torsdag 3. februar 2011

Aimee + Dennis

Det nærmer seg løpetid og parring mellom Aimee Tupops Lucky Girl og  NVCH Naàmans Dream On Dennis =) Det blir F-kullet til Carve Canem, og Tollerkull nr 2. Gleder meg veldig til å ha vår og sommervalper. 
Begge foreldrene er fine brukshunder, og valpene blir forhåpentligvis av samme karakter. Valpene flytter til hjem som har ambisjoner om å bruke dem i en aktivitet utover turkompis og familiehund.


Både Aimee og Dennis er HD fri, øyelyst fri og PRA fri (ikke bærer). Aimee er også AD fri.


Aimee sitt første kull, C-kullet,  er 4 røntga og fri på hofter og albuer, venter ennå på at de 3 siste skal røntges. Håper på det samme resultatet :) Alle avkomene er klinisk friske, med god mentalitet kan valpekjøperne fortelle. Valpene har vist seg i utstillingsringen, sporkonkurranser, lydighetsringen og prøvd seg på jakt med gode resultater å vise til. Her er det bare den magiske grensa på 2år som setter stopper for de store championatene :) Er veldig stolt av alle valpekjøperne i C-kullet! 


Har samme mål for F-kullet, at de skal komme til aktive eiere som vil jobbe med dem. Dette får vi lyklige Tollere av! :)Aimee Tupops Lucky Girl
 NVCH Naàmans Dream On DennisIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar