torsdag 6. mai 2010

Celia + Disco

Har vært en veldig lang dag, reiste tidlig hjemme ifra med kursen mot Bergen. Kom frem i 14-15 tiden til strålende sol :) hjemme har det vært frost og kaldt, så var deilig å komme til Bergen å kjenne litt sommer. Måtte til og med innom kjøpe meg en tynnere jakke da jeg bare hadde med meg vinterklær!

Siden avtalen med Disco var på kveldstid, fikk jeg og Celia en fin tur i Bergen sammen med Gunn Heidi som tok turen for å hilse på Celia. GH ville gjerne møte Disco også, men hadde dessverre ikke tid til å vente. Men fikk da kosa masse med Celiajenta =)

Celia var i full flørt med Disco fra første stund, han litt usikker for om han virkelig hadde lov. Snusa å tissa litt, hadde seg en "testrunde", for så snuse å tisse igjen å der plutslig så hang dem. Var ikke lange henget, så vi fann ut at en pause å prøve en gang til siden begge var gira. Første møtet hadde vi oppå taket på et parkeringshus midt i sentrum, det skulle være usjenert.. Men da flere og flere hunder kom til, forstod vi at her skulle det visst foregå et kurs eller lignende. Leita da etter et egnet sted hvor de to turtelduene kunne få løpe løse, Steffen visste råd så vi fann et skoleområde utenfor sentrum der de to fikk en fin parring til med et litt lenger heng.

Skal prøve en gang til imorgen ettermiddag, så får vi håpe på valper i Juli! =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar