lørdag 3. april 2010

Påskeaften


Påska nærmer seg slutten. Har hatt ei kjempefin påske :) Mye kos med familien :) Idag var ungene med farmora og farfaren for å lete etter påskeegg sammen med søskenbarn fra begge sider og noen av tremenningene sine. Mens ungene var opptatt gikk jeg og Synnøve tur med Aimee, Albert, Celia, Anaya og Enya. Chanel har såre poter ennå så måtte være hjemme med "bestemor".  Var helt nydelig idag. Hundene ble helt i hundre når det ennå lå snø i fjellet, mens jeg som gikk med joggesko var ikke så begeistra. Kan si jeg var ganske så våt da turen var over.
La selvsagt igjen kamera i bilen :( Men knipsa et par bilder med mobilen, ingen av landskapet som var helt nydelig idag dessverre.


Aimee klarer ikke begrense seg, så et helt tre måtte bøte med livet ;) var ikke helt lett å få med seg, så droppa det etter å ha kava med det noen meter. Om noen trenger å få rydda en skog leier jeg henne ut ;)

Celia (over) og Albert (under) nyter siste påskedagene og siste snøen (forhåpentligvis!!) denne vinteren. Enya og Anaya ble ikke foreviget denne gangen. Nå ligger alle som slakt på golvet og drømmer nok om den fine turen. Om noen reagerer på at dem går løse når det er båndtvang.. så går vi på eks-svigers sine marker så har grunneiers tillatelse ;) Dem har ikke dyr på gården lenger, så vi går stortsett der hele året så lenge ikke nabon låner mark med dem til sine dyr.
Var veldig spendt på om flåtten har krøpet frem nå, men har ikke funnet noe på dem. Håper det ennå er for kaldt (selvom det var 11 grader idag...) til at den gidder plage oss. Noen som har møtt på flåtten ennå i år? Håper på et flåttfritt år!!! :D


4 kommentarer:

 1. Båndtvang nå? Trodde ikkje den begynte før i slutten av april?

  Ser ut som om bikkjene har kost seg :-)

  SvarSlett
 2. Båndtvang 1 april til 20 august om ikke kommunen har forlenga.

  Så er nok bare å passe ekstra på fremover når fugler og fe begynner få små, så ikke hundene skremmer opp noen unødig. :)

  SvarSlett
 3. Nå skjønner jeg hvor Calvin har arvet skogsarbeider- egenskapene sine fra! Han er også ekspert på å rive store trær =) Leier forresten ut han også til vedlikehold av skog! :)

  SvarSlett
 4. Calvin og Aimee hadde nok blitt et bra team ;) vi får legge ut annonse på finn :p

  SvarSlett