tirsdag 20. april 2010

Endelig trening med Aimee :)

Aimee er bra i foten sin igjen, så vi hadde første treningsøkt på 2 uker idag. Det må være  noe i, å la hunden få la inntrykk synke inn å ha treningstørke. Hun var så gira! Trente 4 øvelser i klasse 2. Hopp over hinder med sitt, inkalling med stå, apportering og kjegla.
Hinderet har vi ikke trent siden før snøen kom, så var spendt. Hadde med musmatta tilfelle jeg måtte bruke den for å få henne ut fra hinderet på sitten. Men hun satte seg i god avstand så hadde fin tilbakehopp.

Apporteringa hadde hun kjempefin fart på. Løp ut å henta apporten å rett tilbake. Men den har vi ikke hatt noen problemer med siste tiden heller :)

Hadde full fart både ut til kjegla og tilbake. Såg hun tok seg i et par ganger å venta på ståen til jeg kalla inn. Flink jente!! =) Ingen tjuvstarter! =)

Innkallinga var jeg litt spendt på. Satte henne igjen, kalla inn, belønna 3 ganger på stå da hun stoppa perfekt. Så baklengskjeda jeg fra ståen og og inn en gang før jeg tok hele øvelsen. Da jeg tok hele øvelsen, så tok hun en bråstopp på ståen. Jeg ble så glad at jeg måtte belønne med alle godbitene jeg hadde igjen så kjørte hele øvelsen bare en gang ;) Kasta ball og vi hadde skikkelig kosestund der på slutten :) 

Må konkurransetrene alt dette her nå da.. om vi skal bli klar til Mai :/ en ting er det som funker i hagen.. en annen ting er om det skal fungere når jeg er på randen av nervøst sammenbrudd og det er masse forstyrrelser rundt :S

legger ved et gammelt bilde av Aimee fra i fjor sommer, tatt på Elite-kurset med Canis avd Sogn og Fjordane =)


2 kommentarer:

  1. Gratulerer med 5 års dagen til Aimee!

    SvarSlett
  2. Å! Det hadde jeg glemt! Tenkte det var den 23. *flau*
    Herlighet.. gammel dame begynt å bli!

    Da må det bli en liten provisorisk feiring her i heimen :D

    SvarSlett