søndag 4. april 2010

Sløvedag

Idag har det vært en slapp dag. Skikkelig søndagsmodus. Nydelig vær så lysta på å gå en lengre tur var der, men det ble med å sitte ute i hagen en time i formiddag med hundene å nyte fuglekvitter og kirkeklokkene som ringte. For å ikke dovne helt bort gikk jeg og Synnøve på cafê. Celia var den heldige utvlagte idag til å være cafêhund ;) Møtte Helene og Thomas, som skal ha fôrvalp etter Anaya, og flere andre som kom å gikk. Var kjempekoselig :) Etter kafëbesøket gikk jeg og Synnøve til mamma og fikk oss søndagsmiddag,kjempedeilig :D
Celia markerte å snusa i ett da vi gikk til kafêen og til mamma. Og da vi var hos mamma var hun gretten både mot Chanel og Anaya. Syns hun bare kan komme i gang nå ikke gå lure.
Ikveld blir det nok sløving foran tv'en. Farmen og Da Vinci-koden skal jeg i alle fall se. Så blir det pelsstell og kloklipp på hundene.

Anaya har en egen krakk oppe hos foreldrene mine. På bildet til venstre fra hun 11-12 uker og hadde god plass på krakken;) Bildet til høyre er tatt idag, og hun kan ikke ligge slappe av på krakken lenger :p Men den er likevel hennes, så passer på legge seg over den for å se tv eller følge med på det som skjer i huset. Spesiell dame ;)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar