søndag 25. april 2010

Anaya + Spooner

Igår da jeg kom hjem var jeg henta Anaya og de andre jentene som var hos mamma og pappa mens jeg var bortreist. Albert flytta nok en gang inn på ferie så vi slipper far og datter "tull" ;)

Dro rett ut og besøkte Spooner. Hadde et besøk torsdagkveld også, men da var det ikke helt det store. Nå igår, lørdagkveld, da ble det ikke lange kurtisen før det ble full klaff. Det ble flørting en 10 minutters, så hang dem sammen. Og dem hang lenge, det føles i alle fall slik når en sitter i kulden klokken nærmer seg 2230 på kvelden, det er vått i marka og ryggen verker etter en lang dag på utstilling. Men skal ikke klage! :p Fikk et heng på rundt 30 minutter, så vi får håpe på bebiser rundt 25 Juni. Skal ut på besøk nå i ettermiddag også for å se om det blir klaff igjen =)

Vakre Spooner! =)


Kurtise og flørt
Prøver i herdig!


Endelig - lykkelig eiere =)3 kommentarer:

 1. Porno!! He he. nei da, så utrolig fine de er. Dette må bli mange fine valper :)

  SvarSlett
 2. haha.. akkurat som du ikke har hatt slike bilder av Mimmi ute :p

  Regner med du tar turen i sommer å hilser på småbamsene mine ;)

  SvarSlett
 3. Hei og takk for sist, det var trivelig å møte på dere på Sunndalsøra sist helg ;o) Gratulerer så mye med Chanel's BIR og 2 BIG, og det gikk da ikke så verst med Enya heller da. Som du sa, du får ta det som en trening ;o)
  Så bra at du fikk til en parring også da når dere kom hjem ;o) Det blir spennende tider fremover nå da ;o)) Klem fra Bente og gjengen ved Kennel Fanakka's

  SvarSlett