torsdag 3. september 2020

Da går vi inne den fjerde og sjette uka!!

 Molly er idag 5 uker på vei, og går inn i den 6. uka. Mens Qarma har passert tre ukers merke, og går inn i sin fjerde uke. 
Er veldig spent på Qarma sin ultralyd nå over helga, da hun har vist så tydelige tegn på drektighet helt fra samme dag vi kom hjem. Fra første dag hjemme så har hun vært veldig opptatt av søvn, samt enda mer matgal enn vanlig. 
Nå siden helga har matlysta dabba litt av, akkurat etter boka og idag fann jeg litt oppkast på golvet. Noen tror dem er drektig fordi dem er parra, selvom der ikke er noe i magen, men må håpe og tro Qarma bærer på et vakkert kull bamser hun også på lik linje med Molly  


 Molly er på dag 36, og nå framover vil fostrene i bagen begynne vokse enda fortere. Den sista uka har dem vokst ca 1cm med i uka. Mens nå framover vil dem vokse 3-4 cm i uka.  På noen tisper vil en allerede nå kunne se magen, og se at pelsen gradvis feller rundt jur på magen. Tispa vil ofte bli enda mer matgal i denne perioden, og hun kan etterhvert få flere små måltider gjennom dagen om hun vil det. Noen tisper kan fort føle seg mett når valpene presser på magesekken, og like fort sulten igjen. Nok næring er veldig viktig for at tispa skal bære fram valpene.   Om en måned så er de små til Molly kommet til verden, det er litt rart å tenke på! 

   


Får litt spørsmål om farger og hva en kan forvente. Det er helt umulig å si. Legger ved bilde av foreldrene til Molly, Qarma, Bolt og Emre. Vi kan få et godt fargespekter på valpene.  Mørke kan få lyse valper, lyse kan få mørke valper. Så det er derfor umulig forutse hvilke farger som kommer. Molly som er helt lys har svart far. 

Carve Canem Polina Primrose "Molly"
mor NUCH Carve Canem Helier HarmoneePappa til Molly: Bearcubs Jarle

Foreldrene til Bolt:
Mamma Dazzling Dainty Bettina

Far: Casa Kallisto's AlaskaCarve Canem Qule Qarma


Mor NUCH Carve Canem Juvat Jasmin

Far  NUCH Benny av Nilsgarden " Bolt" 
NUCH Kongshella Emre

mor:  NUCH Kongshella Camelia


far: CA CH  Naku's Wilburs Stick To Yr Fur
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar