onsdag 26. august 2020

Qarma 14 dager drektig

 Siden jeg nettopp har skrive om utvikling i mors liv i blogginnlegg om Molly sin drektighet, skal jeg ikke gjenta meg selv i det kjedsommelige. Du kan lese litt om utviklingen i dette innlegget


Idag er det 14 dager siden Qarma hadde date med Emre, og vi må bare håpe det har gått veien. Blir spennende de neste par ukene før vi reiser for å ta en ultralyd av Qarma :) 

Qarma oppfører seg i alle fall som ho er drektig. Sover fremdeles veldig mye. Supersprek og glad på tur, så det står ikke på det, men hjemme ligger ho som regel rett ut på rygg å sover. 

Ho er veldig matgal, mer enn vanlig. Ho er en hund som alltid har vært glad i alt, alt fra salat, banan, tomat til selvsagt pølse, leverpostei og mer normale hundeting. Hun sluker maten sin, og nå tilsetter jeg litt starter Mousse på kvelden sånn i tilfelle der er små i magen, så kroppen får litt ekstra energi til å utvikle embryoene. 


Når vi går tur og dem skal få godis er hun kjapp på, og skal gjerne ha alle sin bit. Slik er hun ikke til vanlig. Må tro det er et godt tegn, og ikke bare at hun er innbilt. 


Veldig morsomt det med farge på valp, så deler bilder av Qarma og Emre fra valpestadiet =) 

Her er Emre:Så noen bilde av Qarma

Pappa Bolt, Qarma og bror Q´Ares
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar