fredag 23. juni 2017

Tiden flyr! Tredje uka med O-valpene

Valpene nærmer seg 3 uker, mye har skjedd denne uka :)

Dem fikk flytte fra valperommet og ned i stua. Dette har gått kjempefint. Ivy trives godt med å ha dem i nærheten,  samtidig som hun kan være sammen med oss.
Dem har hilst på de voksne hundene, som syns det var veldig spennende med nye små i huset.

Dem har fått smake på fast føde, noe som har blitt mye gris ;) Mer gris en spising ennå, men snart har dem nok taket på dette, og da blir det flere måltider om dagen. Foreløpig får dem et måltid tidlig på dag, resten av døgnet står Ivy for matinga.

Øynene har åpna seg på alle valpene, så nå blir synet mer og mer utviklet. Hørselen har begynt å komme, dem hører om Ivy bjeffer da våkner dem og er klar for mat ;)
Kjenner også bittesmå tenner i gommene, og dem har så vidt begynt å småbite litt på hverandre og på oss. For nå er bitinga veldig sjarmerende, når det går på n´te uka så kan det nok bli litt slitsomt ;) Valpene biter mer eller mindre fram til tannfellinga ved rundt 5mnd, så vi skal nok få smake på pirayatennene ei goood stund.Dem har prøvd seg på et nytt underlag, gå på parkett og golvbelegg i stua. Nå som dem blir 3 uker starter sosialiseringsperioden, gradvis skal dem nå utsettes for nye stimuli. Gleder meg til mange eventyr med dem de neste ukene!

Litt bilder fra denne uka :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar