søndag 11. juni 2017

Presentasjon - valpene 1 uke

Idag er valpene 1 uke gammel! Fikk ikke tatt individuelle bilder av dem i løpet av første døgnet, da Ivy ble stressa om jeg rota for mye med dem. Noe som er helt naturlig :)

Derfor blir valpene presentert idag! :)

Vekta varierer litt, jeg passer på at de minste ikke blir dytta bort av de største bulldoserene. Alle har gått fint opp i vekt, og dette vil jevne seg mer ut når dem begynner på fast føde å slipper krangle om plassen.

Ivy har 8 fungerende jur, og det er ikke lett komme til når der er 8 sultne munner. Melka er det ikke noe si på i alle fall, da dem går opp i vekt. Og hun er veldig flink med dem.

Første par dagene var ho litt stressa over at dem ikke lå samla til en hver tid. Prøvde flytte på dem, ha alle rundt seg. Hun er mer komfortabel i rollen nå, legger seg på golvet utenfor valpebingen. Kan bli med ut i litt lengre perioder og kan ligge i stua ei stund før hun løper opp til valpene igjen.
Ho vil ikke bli med på tur ennå, men håper på få ho med på en tur i løpet av uka, nå som dem begynner bli litt mer selvstendig.

Med selvstendig mener jeg at dem er ikke avhengig av henne til å få gjort fra seg. Så da trenger ikke hun være rundt dem 24/7. En kort tur ut av huset hadde nok gjort henne godt :)

Så til presentasjon av valpene, alle har fått sitt fargebånd som dem kommer til å beholde hele tiden dem er her.

Bildene er lagt ut i rekkefølgen dem er født.  Nyt :D
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar