lørdag 8. mars 2014

CC-treff

Litt spontant trommet jeg sammen et Carve Canem-treff idag. Har hatt litt løse avtaler her og der om å møte den ene og den andre, så tenkte hvorfor ikke ha et treff for CC-ene som bor på Sunnmøre! Er jo så kjekt å kunne møtes, snakke sammen, la hundene leke, skape relasjoner både for hund og eier.

Inatt tordna det så gale at jeg trodde himmelen revna, og det hagla og blåste noe helt forferdelig. Spøkte for hele treffet. Men da jeg stod opp idag, så lysnet det av, fuglene kvitret og yr spådde da i alle fall opphold. Så vi bestemte oss for å holde oss til planen, kledde oss godt å møttes på fjellet i formiddag =) Det var opplett hele tiden, og nesten ikke vind. Godt kledde som vi var, så tror jeg de fleste hadde både fingre og tær i behold da vi dro der ifra =)

Veldig dumt ingen av Tollerne "mine" i området kunne komme, savna både Ivy og Tiila. Delia og Hugo hadde heller ikke anledning, utover det så var vi fulltallige av alle CC-ene på Sunnmøre =)

 CC Dito Desiderius "Miko" 3,5 år, CC Hypatius Hercules 23mnd, CC Helier Harmonee "Happy" 23mnd, CC Juvat Jasmin15mnd, CC Juvat Juliane "Mika"15mnd, CC Kandace Karrah "Kira" 4mnd, CC Kandis Kamelia 4mnd og CC Letabilis Liana "Shira" 9 uker.


Idag trente vi på håndtering. Både i forhold til utstilling, men også med tanke på veterinærbesøk, kloklipp osv.
Veldig kjekt når mange kan ta på hundene, så dem lærer seg å godta bli håndtert av forskjellige folk.

Etter vi hadde trent, vanket det godbit på de tobeinte også ;) Mekka sammen ei skuffekake før jeg dro, godt med noe å bite i når det er surt og kaldt ute. Folk var nok litt beskjedne, hadde med meg halve kaka hjem! FY! :P

Når vi hadde trent, fått snakka litt og spist litt kake gikk vi en tur mens hundene fikk løpe og kose seg. For et syn! Hunder som løper i naturen er fantastisk! Dem hadde det så utrolig kjekt! Tenker det er mange trøtte ulldotter rundt omkring ikveld ;)

Takk til dere som kom, var veldig kjekt å se igjen hundene! Og takk for dere tar så godt vare på dem, alle har fantastiske hjem =)



Shira og Kandis fann tonen med en gang, bare ei uke siden dem hadde daglige brytekamper ;)


Happy i fint driv =) 



Hercules blei forelska i Mika ;)











Stor gjensynsglede mellom Kira og Enya. 2,5mnd siden dem så hverandre, og det var tydelig at dem huska hverandre igjen. Nesten litt rørende å se =)

En fin gjeng



Se lille tøffa! Hiver seg inni blant de "store"

Kira

Jasmin og Mika, søstrene sisters

Happy gir Jasmin en god klem



Mika




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar