tirsdag 18. mars 2014

Tur til Kristiansand

Natt til torsdag stod jeg og Jasmin opp midt på natta, og satte kursen for Kristiansand. Toget vårt skulle gå kl 730 fra Åndalsnes, og vi har et par timer i bil først. Så vi tok 0400-ferga. Zzzzzzz..

Jasmin er så behagelig å reise sammen med. Med det samme vi kom på toget, så la hun seg ned, og lå snorksov til vi skulle bytte tog på Lillehammer.
 Fikk seg en liten luftetur der, før vi tøffet videre mot Oslo.  I  hadde vi to timer å slå i hjel, så da ble det en god luftetur langs Karl Johan. Koselig å gå i gatene i sola =)Siste del av togreisa var fra Oslo til Kristiansand, den var på 4 timer. På dette toget var det litt flere hunder, men Jasmin brydde seg lite og snorket seg gjennom denne reisa også. 
Hadde bare jeg hatt like godt sovehjerte ;)


Vel framme i Kristiansand stod Siv Helen å ventet på oss, godt å se henne igjen etter så mange mnd. Hun er ei god venninne som flytta til Kristiansand i fjor sommer, for å studere. Det var godt få ei langhelg sammen :)

Fredagen viste hun meg litt rundt, vi var på strender, svaberg og parker. Storkosa oss!!

Fredagskveld ble det tidlig i seng, så vi var uthvilte til utstillinga på lørdag. Begge våkna tidlig lørdagsmorgen og kom oss tidlig i hallen.
Jeg var rimelig nervøs, siden Jasmin fikk KIP på sin forrige utstilling. Da jeg så dommeren var veldig nøye på det med tenner, og han kastet ut flere med blått, både pga tannmangel og andre grunner, ble jeg enda mer nervøs. Men all nervøsitet var ubegrunnet. Hun var kjempeflink!

Hun stod veldig fint under tannvisninga, men da han skulle åpne opp munnen, satte hun seg ned. Hun trakk seg egentlig ikke særlig mer enn hun gjorde da vi stilte i Bergen for to uker siden. Men denne dommeren fikk sjekka det han skulle og var fornøyd med det.


Etter han hadde sjekket drøvelen og hva hun hadde spist til middag ;) syns hun det var helt ok å bli kjent på. Det er jo bare kooooos =)
Flinke jenta mi fikk excellent, 1aukk og ck!
Dommeren hadde verdens korteste kritikk, men den lyder.
Nice type, correct head, straight back, deep chest, very good coat. moves well. 
dommer Karl P Reisinger, Østerrike. 

Etter utstillinga reiste vi til Tveit Hundepark utenfor Kristiansand, og hadde Eurasiertreff. Veldig kjekt for hundene å få løpe litt etter en lang dag i hallen. Det er slitsom både for to og fire-beinte på utstilling, mye lyd, lys, lukter og veldig mye forholde seg til. Da er det godt slappe litt av =)

Eget innlegg om treffet her.


Lørdagskvelden var Jasmin helt kaputt, sov som en stein, men var like klar igjen søndag. Da gikk vi bare å kikka på. Siv Helen skal ha seg ny hund, så da benytta vi sjansen til å se på denne rasen, og måtte da så klart få med oss Tolleren også =)

Jasmin er fantastisk flink til å slappe av, her ligger vi rett ut å kikker på alt som skjer =)


Etter utstillinga dro vi til Kristiansand sentrum, gikk langs fiskebrygga og spiste på uterestaurant. Deilig å nyte våren på sørlandet!Søndagskvelden var vi veldig trøtte! Så trøtte at vi måtte bare en tur ut, og kjørte ut til et nydelig hyttefelt å gikk langs fjøra mens hundene fikk snuse litt rundt. Godt med frisk luft når en omtrent besvimer av trøtthet ;)

Hundene har att det veldig fint sammen, rolige og fine, og Jasmin var ganske flink til å leke rolig med Milo =)


Turen gikk hjemover tidlig mandagsmorgen, denne turen gikk like fint. Både Milo til Siv Helen og Jasmin oppførte seg eksemplarisk =)

Hatt ei nydelig langhelg på sørlandet, og det frister til gjentagelse =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar