mandag 20. mai 2013

Pinsemoro


Sol, 17mai, Pinse, fjell, familie, venner og gode pelskledde turkammerater har farget de siste dagene :)

Innviet helgen med en times tur på Nibben med Enya og Aimee. Nydelig sol og varmt, allerede før kl 09 om morgenen.

(kan trykke på første bildet å se gjennom alle i en serie om ønskelig :) )
Til og med fuglene må ha hus med utsikt ;)

Fine jentene mine :D

Skeide, med verfetet i bakgrunn

Siden det var nydelig sommervær kan en ikke kaste bort dagen med å sitte inne, så det var hjem bytte hunder, Eccho, Celia og Jasmin blei med til Leikong å gikk tur med June og Atlas. June skal gå 10 topper på Leikong, og vi tok en av dem. Den skulle være en enkel topp, men jommen sa jeg smør! Sliiiiitsom var det! Mobilen min gikk tom for strøm på vei opp, så ble lite bilder. 
Utsikt over Leikong

Celia tar en pust i bakken

Fredag var det 17-mai. Hundene var hjemme, syns ikke hunder har så mye å gjøre ute på en slik dag, med mye bråk av korpsmusikk, russ, unger som skriker og roper, folk med lange bunader, store folkemengder etc etc. Noen hunder takler det greit, om en har oppmerksomme eiere, men så dessverre hunder,spesielt småhunder som ble helt bort mellom alle bunadstakkene og ble tråkket på både her og der :( 


Ble litt usikker på om han kom til å lette :p

Toget

Fineste bunadsjenta! :) 

Denne hunden så ut til å ha det fint der den stod titta :)

På ettermiddagen kom Mika (CC Juvat Juliane), søster til Jasmin på besøk. Kathrine og Audun gifta seg i helga, så jeg skulle passe Mika. Siden hundene hadde vært hjemme hele dagen tok jeg og Synnøve (storesøster) med hele hurven på tur :)

Haha :D

shake it off!

Fine Jasmin :)

Chanel en smule våt ;)

Enya og Jasmin

Mika

Vakre Mika

Mika

Chanel og Aimee

Chanel

Chanel

Mika i full fart

Albert 

Aimee

Den lille familien, Far, Mor og to døttreVel hjemme lekte Jasmin og Mika til de var så trøtte dem ikke visste hvilken labb dem skulle stå på!  Men sove, nei det skulle dem ikke ;)

Lørdagen startet dem på samme viset, med lek. Etter flere timer med lek var det sovetid for små barn, Aimee og Eccho fikk bli med på tur :) 

Gikk opp en vei vi aldri hadde gått før, trodde den førte lenger enn den gjorde, hundene ble ganske så varme så vi kjørte å lot dem bade i ei elv etterpå :) Så tok vi med Enya, Jasmin og Mika på ei runde på Nibben. 

Mika bak, Jasmin og Enya ser på utsikten fra Nibben

På kvelden var hundene alle ganske slitne etter lange turer og mye sol, Celia jeg og Synnøve tusla ned på badestranda å grilla å nytte de siste solstrålene før det ble kveld :)

Idag gikk turen mot Garnestua. En tur som er alt for lang for små valpepoter, så dem fikk bli igjen hjemme. 
Turen ble ekstremt varm. Det var lite vann på vei opp og hundene blei veldig slapp og tørste. Før den siste kneika før toppen måtte jeg og hundene bryte opp å gå ned til et vann i stede, dem var så ødlagt av varmen det var ikke forsvarlig å gå videre. Dem var nok meget takknemlige da vi kom ned til vannet å dem kunne vasse å drikke det dem orka. Etter dem hadde fått kjølt seg ned litt, sovna dem alle sammen rundt meg. Slitsomt gå på lang fjelltur i solsteiken!


Chanel, Enya, Eccho og Celia

Søndagens siste tur gikk sammen med June og Atlas, Aimee, Jasmin og Mika. Svømming og lek var målet med lufterunden, og det kan en si ble oppfyllt. En herlig våt avsluttning på kvelden ;)

Jasmin, snart 6mnd

Søstrene i full fart i vannet, Jasmin bak og Mika foran

Velkomst komite? :P

Mika

Fine Mika :) 

Mika

Mika

Atlas bader!

Søstrene får virkelig ulysta seg i lek denne helga :)

Aimee er som fisken i vannet

Atlas!

Mika

Pinnedyret

Hvem trenger vel gå på vannet, når en kan fly over vannet?!

Pinnedyr 2

Mika

Mika

Mika

Pinnedyr3

To søte fjærkre, mor og barn (går jeg utifra?! )

Vakker solnedgang på Flø ikveld :) 

Enda en dag igjen av Pinsa, skal tro hva vi skal finne på da? =) Håper alle har hatt ei like fin Pinse som oss, med strålende sol og mye moro :)
2 kommentarer:

  1. Mane utrolige flotte og artige bilder :)

    SvarSlett
  2. Herlige bilde og masse herlige tura! :D

    SvarSlett