lørdag 22. september 2012

Tyrkia here I come!

Om 12 timer sitter jeg på flyet til Tyrkia, å skal være der ei heil uke! Ei uke med sol og varme!!

Skal til Konakli, der SparMax har ei leilighet jeg får låne :DSer det ikke fantastisk ut? Tror det er det leilighetskomplekset med rødt tak som er der jeg skal bo.

Reiser sammen med ei venninne, så det blir bare avslapping :)

Hundene skal være her hjemme, ei god venninne skal bo her å passe på dem =)'

Albert og Enya hadde ei parring idag også, men nå får dem ikke lov mer ;) 3 parringer i løpet av 3 dager er mer enn nok! Blir det ikke valper nå.. så er det ikke meant to be ;)

Kommer ikke til å svare på noe mail den neste uka, så ikke fortvil om det går noen dager uten dere får svar =)4 kommentarer:

 1. Så deilig! :)
  Jobber du for SparMax eller noe sånt? :P De har vel ikke butikk rundt her, har de det? :P Har sett på et og annet derfra ^^
  God tur vertfall! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Er ansatt i SparMax ja :)

   Dem har ikke butikk her enda, men det kommer. Der er i Hønefoss, der har der vært siden 2005. Så har dem fått i Tromsø, Harstad og Kristiansand nå i år, Fredrikstad åpner snart. Tenker det blir en i Ålesund om ikke så alt for lenge. Men dem sender jo fraktfritt, så om du bestiller betaler du ikke for å få det tilsendt :) Dem som starta bedrifta er her i fra, så dem bør få en butikk hit til vestlandet snarest mulig ;)

   Slett
  2. Bruker ha stor stand på boligmessa i Sunnmørshallen da, så neste gang kan du kikke der om du ikke allerede har fått taki det du skal =)

   Slett
  3. Hm, det visste jeg ikke! :) Har tenkt for meg selv at det kanskje blir badekar og dusj derfra nr vi skal pusse opp bad :) Håper det kommer butikk ^^

   Slett