tirsdag 11. september 2012

Utstillingshelg med H-kullet og lydighetsdebut for Miko

Helgen som var debuterte flere av H-kullet i ringen. Nå har alle 5 vært stilt på valpeshow. Ikke værst! :)

Lørdagen var det valpeshow i Ørsta, Henki, Hercules og Harmonee "Happy" var påmeldt og alle 3 møtte opp i et øsende pøsende regnvær. Makan til sunnmørsvær skal en lete lenge etter! Det hagla, regna, blåste, regna.. rett og slett utrivelig vær. Da er det godt å være i godt selskap :)

Det var ca en mnd siden jeg hadde sett Henki, så det var ekstra kjekt se han igjen. Happy og Hercules (og Hugo) går jo kurs hos meg, så er så priviligert jeg ser dem en gang i uka :D

Hege skulle debutere i klasse 1 lydighet med Miko, så jeg var litt spendt på det også. Dem har tatt bronsjemertet tidligere, jeg har sett dem trene og vet dem er kjempeflinke =)

Først ut var valpene. Henki og Hercules var i ringen sammen. Hercules trakk det lengste strået, da han var litt mer ferdig i kroppen enn Henki.

Happy gikk mot Hercules i BIR og BIM, igjen Hercules ble den som var best denne dagen. Han er en veldig fin gutt, noe han viste på Eurasierspesialen da han gikk til BIS-2 bare 4mnd gammel på sin første utstilling :)

Hercules gikk da videre til gruppefinalen, der han ble best i gruppa (BIG), og gikk videre til best in show. Her ble han trukket ut blandt de 5 beste, og ble plassert som nr 5, reserver-BIS! Gratulerer Siv!

Hege hadde nervene i orden, enda hun ikke hadde konkurrert med Miko ennå, og tok flotte bilder av H-gjengen min :D


Carve Canem Hypatius Hercules BIR - BIG - Res-BIS


Carve Canem Honorius Helios Henki 2bhk


Carve Canem Helier Harmonee "Happy" BIMBIR og BIM

Kritikken til Happy : 5mnd tispe. Meget bra type. Vakkert hode og uttrykk. Korrekt bitt. Meget god front. god kroppslengde. Godt vinklet bak. Fine paralelle bevegelser. Flott pels og farge. Trenger mer sosialisering. Velvist og velpresentert. Amelia og Happy gikk barn og hund - et kjempeteam! :)


Her klarte Hege og fange øyeblikket mens jeg prøvde få med meg Hercules og Happy tilbake til bilen, ikke lett gå med dem to sammen :p

Lydighetskonkurransen til Hege og Miko (CC Dito Desiderius) var vel preget av stundens alvor, Miko var ikke helt på nett. Men dem prøver igjen!!Happy helt utslitt etter en lang dag på utstilling :)

Søndagen stilte Hercules og Happy igjen, Hugo og Marit stilte på sitt første valpeshow. Marit stilte med telt, så vi var godt uttrustet tilfelle det var like dårlig vær. Heldigvis var værgudene snillere med oss, og det var opplett hele dagen =)

Hercules og Hugo var først i ringen, morsomt at det var Hugo som slo sin bror denne dagen. Kjekt for Marit og Hugo første gang dem prøvde seg. Gratulerer så masse Marit!!
 Hugo slo også sin søster, så Hugo ble BIR og Happy ble BIM. Gruppa var relativt stor, og Hugo ble BIG-3! :)

Kine, søstra til Marit, var fotograf, her er litt bilder fra dagen :)Hugo syns omgivelsene var litt for spennende ;)
Blid dommer og blid ringsekretær :D Ordnetlig koselige var dem =)


Amelia og Happy trener seg til barn og hund


Fangsten til Hugo :)

Kritikken til Happy:
Meget trivelig tispe med pent hode, velplasserte ører, tilstrekelit hals, meget flott overlinje, velplassert hale, velvinklet, fint steg, god pelskvalitet, lykke til
BIM

Kritikken til Hugo

Triv. hode,velplasserte ører, fin hals og overlinje,flott halefeste.Ber seg aktiv, nysgjerrig på 

omverden.

trenger mer trening. Lykke til videre Kritikken til Hercules: 

Vakkert hode, meget godt ørefeste, god hals og overlinje.

Veldig god benstamme, beveget seg i dag med hopp og spring. Med litt utstillingstrening 


går dette veldig bra.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar