søndag 19. februar 2012

2 uker siden parring :)

Igår var det 2 uker siden parring, så da er det bare 7 uker igjen om alt går bra :)  Kjenner jeg kommer til å bli veldig skuffa om der ikke er valper. Selvom jeg er fullt klar over at det er en mulighet som er der.

Ingen tegn ennå men i løpet av neste uke kan kanskje de første tegnene komme. Følger spendt med! Bare en 10 dager til jeg kan ta ultralyd, tida går fort! =)

Idag fikk hun et bad og kloklipp :) Nå ligger hun slapper av å prøver å bli tørr ;)Eccho ble også badet idag, og alle hundene fikk pedikyr :) Greit med alt som er gjort! Eccho måtte bade så hun er ren og pen til utstilling neste helg. Er vel i alle fall et halvår, og sikkert mer siden sist bad. Greit med hunder som ikke blir skitne og ikke lukter hund ;)

Nå gleder jeg meg til jentetur med Amelia til helga, da blir det utstilling både lørdag og søndag i Bergen :) Om forma holder, har ikke vært på topp i det siste, men må bli bra så jeg kan reise dit! Får treffe igjen i alle fall 3 av valpene som flytta før jul og det gleder jeg meg masse til, Amelia også :)

Ailo (Benedict) skal også på utstillinga, så blir masse kos med CC-hunder den helga =) Søndagen skal vi ha et lite treff før vi kjører hjemover =)2 kommentarer:

 1. Håper Celia har noen små i magen. Veldig spennende å følge med :-) Filius likner jo veldig på henne nå, men ser han holder på å mørkne til litt. Fine gutten :-) Ellers gleder vi oss veldig til utstillingshelgen, og til å møte både deg og Amelia! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja han er veldig lik Celia slik jeg har sett utifra bildene :) Mens hun var mye mørkere som valp faktisk, og lysnet. Mens Enya var veldig lys og ble mørkere med alderen. Rare vofsene våre :)

   Gleder meg masse masse til å hilse på dere! =) Skal bli kjempegøy å se igjen Filius, Fluffy og Patton :D

   Slett