fredag 3. februar 2012

Amelia og Celia ha seg en prat ;)

Ikke så mye nytt siden istad, Celia har sove siden vi kom hjem fra Heike, og Amelia tok seg en prat med henne og dem ble enige om der var valper i magen ;) Så lå hun lenge å klappa Celia på magen for å kose med valpene. Ikke lett og forstå at valpene ikke er der heeelt ennå ;)  Litt stas at dem kanskje kommer på bursdagen hennes, så vi får se da =) Celia sitt B-kull kom 9 April 2009, så muligheten for å dele bursdag med dem er også der ;)  Dem ble også enige om at der skal ikke komme noen døde valper, ennå litt preget av Enya som mistet :/ Hun har allerede begynt tenke på navn på H. Så vi får håpe der blir noen små, ellers er her ei lita snuppe som blir ganske så skuffa. Prøver forklare at det er ikke sikkert der kommer valper, men ikke lett forstå alt.

NUCH Celia av Geehrbacch & Balder Balder Elmeri Gyllenfäll 


Igår hadde vi enda en flott dag på skøyteisen, fikk tatt en del bilder :) Må virkelig nyte vinteren når den først er her!


Delia hadde det kjempekjekt med å dra ungene :) 

Godjenta mi <3

Enya syns en utvokst på isen var kjempeskummel!

Men da Eccho kom for å sjekke det ut sammen med henne fann dem ut at den ikke var skummel i det hele :) 

Adrian som egentlig lå syk måtte få prøve skøytene litt han også før isen forsvann

Rampe Eccho! som Amelia sier, Eccho du e kvalp i hodet ditt enda du, no må du snart vokse opp siden du e voksen i kroppen!Celia

Vakre gode jenta mi Delia

Attack!

Aimee rydder skog som vanlig ;)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar