tirsdag 21. februar 2012

Morgenkvalme

Ligger i senga på 5. Timen å ikke får sove, så da lasta jeg ned en blogger app på mobilen, og tester nå ut
Mobilblogging!

Ca 3 uker etter parring vil eggene feste seg, og når dette skjer kan tispa være kvalm og kaste opp.

Idagmorges kom det første drektighetstegnet, oppkast. Ikke så morsomt i seg selv, men morsomt å få desse små tegnene på at der kanskje er bebiser i magen :)

Ikveld var Celia og Enya med på hundeklubben. Celia mer opptatt med å sanke kos og godbiter fra de andre enn å være sosial med hundene ;) enya hadde det moro med å få de andre til å jakte på seg :)

Tidligerr idag var jeg og Helene på fjellet med Delia, Anaya, Albert, Eccho og Aimee. Skikkelig dritvær! Vi var klisjblaute da vi dro hjem. Ble ikke bedre av at alle utenom Aimee fann ut dem sku stikke seg en tur å vi brukte ti minutt på å rope, lete og plystre på dem. Så dem opp ved et hus i et skogholt men med klisjbløt tung snø opp til låra hadde vi ikke mulighet til å gå hente dem. Men fikk da sanka sammen gjengen til slutt ;) alle 5 ble med hjem, ikke værst :D

Nå ligger Enya og Celia snorker i sengen min, kan det bli bedre?:)


Litt usikker på hvordan bildene blir visende her siden jeg blogger fra mobil, men i desperasjon om å kanskje lese meg til søvn begynte jeg lese pensum. Boka var uheldigvis morsom og interessant, ble ikke trøtt av den. Set første avsnittet passa så utrolig bra da jeg las det kl 0155:p vet ikke om bildet kommer opp og er leselig men jeg lo litt av at det var så passende ;)

2 kommentarer:

 1. Morgenkvalme *urk*

  Om du trykke på bilda kan du endre str. på dei på mobilen :) Da veit du dei bli så store at dei passa :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Morgenkvalme ekje kjekt ;)

   Ja tru ej fann uto det, en kunne velge størrelse før en sendte ut. Men va vanskelig plassere dei slik ej ville. Det måtte ej inn endre manuelt på pc idag.

   Slett