mandag 21. juni 2010

Skoleferie og snart valper


Sommerferien har startet for gutta, Amelia skal få gå noen dager til i bhg da hun nettopp har gått hjemme ei uke med en skadet fot. Denne uka er spesiell i barnehagen da dem hadde Sabeltannfest idag, imorgen reiser dem til en gård som er et par timer unna og onsdag går dem til gamlehjemmet for å feire jonsok. Litt stas å være med på :)  Gutta er på fotballskule denne uka og neste uka, så dem har å henge fingra i dem også :)
Ikveld er Marcus, eldsten, på overnatting i telt i hagen til lærerinna si. Siden det er siste året dem har henne. Mye som skjer om dagen!

Etter barnehagen idag reiste jeg, Amelia og Helene for å gå en tur med hundene. Var litt i tvil om jeg skulle ta med Anaya siden det er 4 dager til termin, men hun er i så bra form at hun kunne like gjerne få springe av seg litt. Fikk ta det i eget tempo.. som ikke akkurat var så rolig :p Celia var mer daff ;) hadde en kjemepfin tur! Fann årets første flått kravlende på dem da vi kom i bilen, har ennå ikke sett noen som har festet seg.

Desse to er bare perlevenner :)

Etter turen var det kjapt hjem for å sette av hunder, levere unger her og der, så dra på hundeklubben med Chanel og Enya. Chanel er to uker hos mamma og pappa så da må jeg benytte sjansen til å trene litt med henne :) Siden jeg venter to valpekull ble det litt stress å ta henne hjem til oss. Hun er like godt kjent hos mamma og pappa, så da har hun det flott der =) Koser seg med Albert som er på ferie der til Anaya sine små er flytta ut og hun kan flytte hjem.
Var moro å trene med Chanel, hun skjønte klikkeren med en gang. Vi fikk kontakt og hun brydde seg ikke om de andre hundene. Ennå hun ikke har møtt noen av dem før. Hadde ei veldig fin treningsøkt med henne. Første gang jeg trener skikkelig med henne, så var veldig imponert. Trente ikke med Enya idag, men hun fikk leke å løpe med de andre hundene.har starta så vidt på klasse 3 øvelsene med Aimee. Apport med hinder har vi trent på, den har vi i boks å skal generalisere. Sitt under marsj må generaliseres. Metallapporten generaliseres. Resten har vi lagt en treningsplan på, men ikke satt ut i livet. Bare sett på hva vi kan her hjemme og satt oss inn i øvelsene. Hadde vært moro å bli ferdig til september. Men med to valpekull så tviler jeg litt. Jeg frykter innkalling med stå og ligg...   Ruta gleder jeg meg til, den kan bli morsom :) 

Dere som er nysgjerrige på D-kullet kan følge D-kullbloggen =) Celia sitt E-kull får en blogg om ikke så lenge! =)


2 kommentarer:

 1. Takk for i dag Beathe! Va kjempekoselig! :)
  Sikker på at Chanel arva mora og e like lettlært og energisk! :) Ej må bli med dej på hundeklubben en gong så ej får sjå ka det går ut på! Snakkes i morga, da e det en dag nærmare fødsel uansett kor du vrir og vende på det! :) Klem

  SvarSlett
 2. Det va veldig kjekt at du ville bli med oss å rusle en liten tur =)

  Chanel he nok arva mora ja, so d ekje hunden d ligg på som med so mange andre :p Bere tenk kor Aimee kunne vore om ho hadde hatt en supertrenar t eigar!! :O

  So klart du kan få bli med på hundeklubben en gang, du blir no vel fast inventar der ute fra septemeber av ;) Må no sosialisere lille lady D ;)

  E nok d ja.. ej bjunde få kalde føte. Kanskje ho bere kan gå med dei et par år som elefantane? =)

  SvarSlett