søndag 27. juni 2010

Hverdagsliv

De voksne hundene får litt oppmerksomhet selvom det er komt valper til verden. Har riktig nok ikke blitt tur på dem i går eller idag, men dem fikk seg en løpetur opp fjellsida mens vi gikk på veien med Anaya natt til fredag. Tror ikke dem lider :)      Ikveld tok jeg for meg og børstet Aimee, Celia og Enya. 54 klør ble også klipt.  Enya røyter bittelitt ;) fikk bort mye med furminatoren istad. Kanskje det ikke blir et ullteppe innomhus med det første. Fikk også vekk en del på Aimee. Hun har mista nesten alt som er å miste, men har igjen skjørta bak og på brystet. Fikk av en passe stor haug av underull på henne også.
Celia røyter ikke noe, så henne brukte jeg ikke Furminator på. Dro børsten gjennom henne, uten at det kom så mye som en hårstrå på den. Delig pels på henne nå, trist at om 2mnd så er den borte :(

Celia har blitt ganske så stor nå. Er dag 53. Så jeg må starte forberedelsene til hennes fødsel som er om ca 10 dager, eller kanskje litt mindre.

De voksne hundene var veldig nysgjerrige i går på det som skjedde inne på valperommet. Hoppa opp for å titte inn vinduet flere ganger. Selv hvor nysgjerrige dem er, så går dem ikke i nærheten av valperommet. Dem må gjennom kjøkkenet for komme dit, så kjøkkenet er totalt forbudt område nå. En trenger ikke fortelle dem det en gang.

Anaya er så godmodig og tolerant. I et ubevoktet øyeblikk i går kom Celia seg inn akkurat i det valp nr 1 ble født. Anaya sa ikke et pip. Og idag mens jeg bar ut noe ut fra rommet  takk Celia hodet inn, da hun lå i gangen å hadde full utsikt inn til de små gjennom den døra. Anaya letta omtrent ikke på et øye.

Helene og Thomas kom en tur på besøk i ettermiddag, for å hilse litt på meg og de andre hundene. Vel vitende om at Anaya ikke skal stresses. Anaya kjenner dem, spesielt Helene, fra før, men er ikke i nærmeste krets for henne. Anaya tok seg bryet med å komme ut fra valperommet, rett bort hilse på å slikke på både Helene og Thomas, så da ble det en valpetitt på dem :) Litt spesielt for dem å kunne følge valpene fra starten siden dem skal ha den ene jenta :)

To stolte "foreldre" =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar