torsdag 24. juni 2010

Jonsokfeiring :)

23 Juni er midtsommernatt. Ikke at vi har hatt så veldig mye sommer her på Sunnmøre i år. Men i går var det faktisk fint! Vi var en gjeng som dro på badestranda for å feire st.hans med grilling, bål, bading og det som tilhører feiring av midtsommer. Aimee og Enya fikk være med, de gravide holdt fortet hjemme.


Enya har blitt ei flott tispe på 18mnd
Veldig spennende å leike i sjøen, tok seg noen svømmeturer også. Først en ufrivillig da hun løp utover moloen etter Aimee som svømte. Plutslig var det visst litt dypere enn hun trodde ;)Hmm.... noe intressant oppi her skal tro?!


Mellsomsten stakkar forstua foten kraftig på fotball, så han blir gåendes på krykke  en stund fremover :/ Blid likevel!! =)
Her har jeg alle hundene mine samlet, de som er på fôr å dem som bor hjemme =) helt til venstre liggendes er Aimee, ved siden av henne har du Anaya og helt til høyre i bildet har du Celia. Bak Anaya har du Albert. Ved siden av Albert er Enya og helt bakerst står chanel.


Jonsokbålet 2010 =)
Her har vi nesten alle samlet. Vi var en trivelig gjeng. Hundene ble sanket inn å byttet fast i et tre like ved da vi spiste så vi skulle få fred ;)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar