mandag 14. juni 2010

Helgens prestasjoner

Flere Carve Canem hunder har vist seg i helgen. Anna og CC Cosmo tok siste post i Hønsecupen, pølseapport, og ble beste ekvipasje. Totalt poengsum 97 poeng og nummer 2 i Hønsecupen!! Ikke værst :D
Som i tidlgere innlegg var CC Calvin på Retrieverklubbens sin utstilling på Nordfjordeid, der han fikk 1jk-1jkk. CC Cherie har gått blodspor og er klar for å gå opp til prøver! En flott gjeng :D

Alle sitter pent på rekke før fellesdekken - jeg og Aimee helt til høyre


Flinke snuppa mi, ligger som en prinsesse! 10 poeng på fellesdekk med skjultfører i 3 minutt.
Flotte Canis heiagjengen min oppe i høyre hjørnet! :D Moralsk støtte er gull verdt i en slik situasjon :)

fri ved fot - super kontakt. Slik var hun hele veien :) 9 poengDekk under marsj. Som en ser av bildet hiver hun seg ned i fart, kunne knapt bli bedre. 9 poeng

Ingen bildebevis fra stå under marsj og innkalling med stå. Fikk 9 poeng på Stå under marsj og 6 på innkalling fra stå. Hun kom nok litt nær meg før hun stoppa opp.


Apportering. Ene dommeren mente hun skulle ha 10, men den andre sa hun løp i en liten bue tilbake til meg, derfor 9 poeng. Skal ikke klage på det ;)

Hopp over hinder med sitt , 9 poeng. Først hadde hun en tjuvstart, akkurat i det jeg sa jeg var klar hoppet hun over. Dommeren var grei å sa øvelsen ikke var startet ennå så fikk en sjanse til! :)

Fremadsendig til kjegle med stå og på plass 6 poeng. Her tulla hun. Løp ut til kjegla, men dobbeltkommando på ståen. Jeg var fornøyd med at hun i d hele løp ut siden vi har slitt med denne øvelsen siste to ukene.

Kontroll over hunden på avstand. Her gir jeg kommando sitt og ligg, hun skal bli på stedet jeg har satt henne fra meg å bare endre stilling. 7,5 poeng. Hadde vel en dobbeltkommando her. Såg det med det samme jeg la henne ned, da la hun seg over på skinka. Forstod at hun ville bli seig oppi sitt, men med to kommandoer så kom det! =)

Helhet 9,5 poeng!! =) Totalt 168,5 som gir en første premier og vi fikk andre plass i vår klasse :) Første premie betyr OPPRYKK TIL KLASSE 3!! :DEnya var med for sosialisering. Her tilbyr hun og Olympia atferder i massevis for å få kalkunkjøttkakene til Bergljot ;)


Bergljot med Olympia og Enya


Ørjan og Calvin i ringen. Kritikken for dagen, dommer Sverre Sand:
Juniorhann av fin størrelse, bredt skalletak, Godt hode, godt utrykk, fin øyenfarge, små fine ører.Korrekt bitt. Velbalansert kropp for alderen. Fin hale, bra vinklet bakpart m.a pels, effektive bevegelser. Godt gemytt, jevn og fin farge. Noe hasetrang sett bakfra.

Cosmo apporterer pølse. Flinke gutten!


Anna og Cosmo som vann søndagens post, og ble nummer 2 sammenlagt med 97 poeng. 6 poster har det vært på Hønsecupen. Anna og Cosmo skal prøve seg på bronsjemerket til uka. Lykke til! =)


Cherie går blodspor, har flott driv i sporet.


Finner skanken :)

Blir spennende å følge CC-valpene mine fremover nå som dem skal ut i verden å vise hvor flotte arbeidshunder Tolleren er! Jeg og Aimee er stolte av dere :)2 kommentarer: