onsdag 28. oktober 2020

Liv å røre med 9 små i hus

 Når dei søvløse nettene tar slutt, starter moroa for fullt. Nå blir det travelt framover! :) 

De små, eller store.., til Molly vil nå ha litt rutine på dagen. Dem skal ha sine måltid, vi har starta med tisse-trening, starta med å trene på lyd, dem skal eksponeres for forskjellige underlag, folk, smaker, konsistenser etterhvert bilturer, forskjellige miljø  ++

Samtidig må en ikke glemme de yngste som må få daglig håndtering og kos på lik linje som de største bamsene. 

S-banden starter dagen ca halv 7, da er det ut for å springe litt rundt ute, tisse fra seg og få ut litt av nattens energi. Etter en halvtimes herjing er dem ganske trøtte igjen, sover 1-2 timer og får dagens første måltid, det går ned med stor iver :) Då blir det ny herjing, løping, biting, kravling ute og inne. Når frukosten er i magen og energi brukt opp blir det en lang dupp. 

Så starter det heile igjen etter et par tima. 

Oppi alt så skal dei voksne ha sine turar, en skal få gjort litt i hus og heim, jobba litt og andre gjeremål. Dagane har rett og slett for få tima ;) 

Jeg nyter hvert eneste sekund med bamsene, gruer meg allerede til dem skal flytte. Dem er en del av familien vår, og det blir tøft når dem skal forlate oss å dra til sine nye hjem. Tiden som for de nye hjemmene går veldig sakte, går alt for fort for oss :( 

Legger ut en del bilder i kull-Album på facebook-sida men her kjem ukesbilder av S og T-gjengen :) 


Herr Blå - 2750g - Carve Canem Sachihiro Silvanus


Herr Gul - 2800g Carve Canem Secundo Silas

Frøken Rosa - 2135g Carve Canem Shilo Sena


Frøken Rød - 2670g - Carve Canem Serenus Summer


Frøken Lilla - 2700g Carve Canem Solana Stella
T-gjengen har vokst og er like store som S-banden var på samme aler. Rart se dem sammen og se hvor mye dem vokser og utvikler seg på to uker. T-gjengen ligger sover for det meste enda, mens S-gjengen løper som tullinger. Om ei ukes tid er nok T-gjengen også på golvet, da blir det ikke trygt for oss to-beinte å ferdes  med 9 pirayaer ;) 

T-gjengen har alle fått øyne og er mer opp på beina. Frøken Orange var den første som åpnet øynene søndag, mandag hadde de tre andre følgt etter. Ser dem nå stabber seg rundt i bassenget, morsomt se hvordan dem utvikler seg :) 

Idag fikk dem første ormekur, ligger en liten snutt på snap ( @beacc ).  T-ene som har vært ganske like i utseende, kan vi nå endelig se mer forskjell på. Skikkelige søte er dem! :) 

Frøken Orange 1540g

Herr Grønn -1673g


Frøken Grå - 1724g

Herr svart -  1585gIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar