torsdag 22. mars 2018

Stor utvikling siste uka - P-ene 3 uker

Igår var P-gjengen 3 uker gamle, og denne uka som nå har gått har det skjedd mye!

Fra å ligge som små sovende bylter, er dem nå mye opp på beina, dem leker, søker oss med en gang vi setter oss i valpekassa, kryper opp i fanget, biter oss og er veldig sosiale.
Hørselen har utvikla seg denne uka, så nå er alle sanser på plass. Små pirayatenner har også brutt fram i gommene, så etterhvert nå blir det veldig vondt når dem biter, men slik er det med valper. Litt av sjarmen at dem skal bite de første halvåret :P


Frøken Lilla 


Herr GrønnHerr blåHerr Rød
Sosialiseringen er startet så vidt, ungene får lov å ha med venner hjem på besøk i små doser. Happy syns det er heilt greit å slippe folk i valpekassa nå. Valpene bestemmer lengden på besøket, og når dem er trøtt så trekker vi oss tilbake. 

 Happy er veldig trygg og god, her ligger ho dier valpene mens Amelia og bestevennina spiller kort i valpekassa.

Denne uka som kommer nå, skal vi starte så vidt med trening på lyder. Bruker da en app som spiller av forskjellige lyder og desensitiserer ved å spille av lav lyd, og motbetinger lyden til mat nå som dem skal begynne få fast føde.

Gleder meg veldig til å se hvordan dem utvikler seg videre! Dem er virkelig en herlig gjeng :)

Idag kom alle 4 seg ut av valpegrinda, en etter en krabba dem over kanten, hele seansen er på snapchat  ( @ beacc ). Morsomt se hvor likt dem utvikler seg. Happy var først litt stressa over at valpene var overalt, men så gikk det seg til. Venner seg fort til at dem blir mer aktive og ikke har lyst være innestengt i valpegrinda.

Får ikke nok av de små gulla, litt bilder fra siste uka, se hvor dem har utvikla seg den tredje uka!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar