lørdag 15. juli 2017

Uredde valper

Ukens tredje utflukt gikk til et fjellvann som er ca 15 min å kjøre til. En god vannhund må tidlig eksponeres for vann, og valpene viste at dette, det var virkelig deres rette element.

Var litt spendt på om dem kanskje kunne være litt skeptisk da det var mye nye lukter. Det gikk ei litt stri elv som bråka litt like ved, og selvsagt da dette vannet. Dem har ikke blitt mer våt på potene enn når dem har vært ute litt i regnet eller om dem har tråkka i vannskåla.

Elva måtte vi raskt flytte oss unna, selvom det var den fineste plassen å oppholde oss. Da dem var så trygge på seg selv, at jeg var redd dem skulle hoppe, evt dette, rett uti. Vi flytta oss litt lenger unna, så dem kunne gå mer fritt, uten at jeg hadde hjertet i halsen. Så trygge som dem var. Ingen som viste noe som helst tegn til å være mer skeptisk enn andre. Alle drakk av vannet, alle var uti, dem vassa, klatra på steiner, drog på greiner, gikk gjennom høyt gress, sprang etter mamma Ivy, gikk på oppdagelsesferd helt alene så jeg måtte telle dem hver andre minutt og lete dem opp både her og der.

Deilig å se at dem er blitt så trygge og fine valper allerede. Vannhunder vil dem nok alle bli i alle fall! Vi var ute 25 minutt, som var mer enn nok for småtassene. Da var dem trøtte og sliten alle sammen. Rett hjem for mat og en lang hvil :)

 Mye morsomt å utforskeDem var så uredde at vi flere ganger måtte hente dem, Ivy var også bekymra for dem ;)Hva er dette morsomme våte her skal tro?!

Ivy i sitt ess!


lærer av mamsen

Hit, men ikke lenger


Og våte ble demHerr rød vassa så pass at han fikk seg en god tørkLikte godt å ligge i håndduken

Trøtt blir en etter en slik tur


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar