onsdag 19. juli 2017

Miljøtrening av Tollervalpene

Da har vi vært på to nye utflukter, sentrum og badestranda.

Gå med 8 valper i sele og bånd, som aldri har hatt på dette blir en smule kaotisk. Målet var ikke å gå så langt, men å oppleve litt :) Å det fikk vi. Folk kom så klart bort for å hilse på,valpene var stormende glade for å få kos og nye folk å bite på.

Det kom barnevogner, sykler, biler og folk i alle aldre og fasonger. Så dem fikk sett mye :) Rett bort å lukta på, og utforska alt dem fikk sjansen til. Opp i fanget til folk som satt seg ned, beit litt i barnevogna, kikka på alle bilene som susa forbi og var rett og slett supertrygge :)  Veldig godt å se. Håper dette fortsetter når dem kommer ut i den virkelige verden, og ikke har hverandre å støtte seg på.

Herr blå

Frøken Gul

Herr Svart og herr Rød


Frøken Gul

Frøken Gul

Frøken Gul

Frøken Gul

Herr blå


Herr brunHerr grønn


Herr Rød

Herr grønn

Vi har også vært en tur på badestranda. Valpene fikk mange ny lukter i nesa, prøvd sand under potene samt prøvd seg litt i sjøen. Ingen av dem syns sjøen med sin brusing og bølging var skummel. Dem smakte litt på saltvannet, vassa uti, gravde i sanden og syns dette var skikkelig stas :)

Det har begynt å bli noen bilturer nå, dem roer seg fortere og fortere. Det er mest skriking med det samme dem kommer i buret, men det er nok fordi dem ikke vil være innestengt. Dem kan sutre når dem kommer til inngjerdinga til hønene, for dem ikke kommer inn der, eller om jeg setter opp ei sperring i ei dør for at dem ikke skal gå ut/inn. Om jeg løfter dem over, sutrer dem å skal forbi samme sperringa, bare andre veien. Rare små turboer ;) 

Herr brun

Frøken gul

frøken gul

Herr svart og herr rød


Herr svart og herr blå

Herr blå

Herr grønn og frøken gul

Herr svart

Herr blå

Frøken rosa

Frøken rosa

Frøken rosa


Herr blå og frøken lilla


Frøken Lilla

Frøken Lilla

Herr blå

Herr grønn

Herr grønn

Herr blå


Frøken gul
Frøken gul


frøken gul

herr svart

herr brun, herr svart og herr grønn

frøken lilla


frøken rosa


frøken lillaIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar