fredag 13. desember 2013

Veterinærbesøk og miljøtreningstur til Moa

Idag var det tiiiidliiig opp for å komme seg til Ålesund. Kl 06 måtte jeg opp for å rekke mate og lufte hele 10 hunder :p
Hadde ikke en gang tid til å spise frokost selv en gang! :p

Kl 915 var vi på plass på dyreklinikken, Jasmin og søster Juliane (Mika), var først i ilden, dem skulle ta HD og AA røntgen, pluss sjekke øyelokkene for ekstra øyehår, Entropium og Ektropium og en kneleddundersøkelse.
Mika hadde 1 ekstra øyehår, Jasmin hadde 2 på ene og 1 på andre øyet, knea fikk resultat 0/0 som betyr fri. HD og AA røntgen må vi vente til NKK har avlest bildene. Men så langt jeg kunne se, så hoftene ok ut. Albuebilder syns jeg er litt vanskligere lese =)

Utrolig kjekt se igjen Mika, hun og Jasmin er blitt så forskjellige! Dem som var helt like som små. Rart hvordan dem forandrer seg. Jasmin er ei veldig lita og nett tispe, Mika var hele 7kg tyngre enn Jasmin! Jasmin er bare ei lita fjør, må prøve få på henne et par kg til, men centimeter det kan jeg nok ikke lure på henne. Hun er heldigvis over rasestandard =)

Jasmin i dyp søvn for å ta bilder av hofter og albuerSå var det valpene sin tur. Alle fikk utrolig gode skussmål av veterinæren, dem kunne ikke finne noe feil =) Frøken Rød, fikk en merknad for skaden hun har i snuten eneste. Ellers var alle testikler på plass, ører, øyne, hud, pels, bein, ledd, kne og hjerte helt fint =)

Turen til veterinæren var mest morsom, dem fikk bite litt på ledninger, tær og fingre ;) Og dem fikk masse leverpostei!
Herr blå, Kornelius syns vaksina var skikkelig teit, men ordna seg når han fikk dyppe snuta i leverposteiboksa ;)Ellers har dem vært en super gjeng. Ikke har dem tissa i bilen og ikke har dem tissa inne hos veterinæren. Dem tissa på gresset før vi gikk til veterinæren, og på fergekaia på vei hjem.

Dem sov godt i bilen mens vi hadde oss ei shoppingrunde på Moa, kikka til dem midt i shoppingen, og det var ikke tegn til liv i dem :P Var nok veldig trøtte etter veterinærbesøk og sosialiseringstur til Moa for å møte pappa Hercules.

På moa var dem virkelig midtpunkt, mange som ville hilse på, både barn, voksne og gamle. Mange som ville vite om rasen og kunne rett og slett ikke se seg mett på de herlige små nøstene.3 kommentarer:

 1. Takk for et hyggelig møte i dag!! Du har noen fantastisk fine hunder! Vi satt med et smil om munnen hele gjengen da vi reiste hjem. I natt er det mange her i huset som kommer til å drømme om både valper og fine voksne hunder!

  SvarSlett
  Svar
  1. var utrolig hyggelig dere kom en tur. Hundene syns besøket var toppen, så mye kos da! ;)
   Da er det å vente i spenning til nyttårsaften! =)

   Slett
 2. Ja vi kommer til å følge med deg og hundene framover med stoooor spenning! Det spesielle med besøket var( for min egen og mannen min sin del ihvertfall) at vi ble like "betatt" av de voksne hundene som valpene og vi er i grunnen enige om at det er spesielt. De fleste hunderaser har jo valper som er så fine og søte at man får lyst på hund bare av den grunn, men Eurasieren er så fantastisk når de er voksne også de!! Nyyydelige, og med et gemytt som man bare kan drømme om hos en hund!! Vi har ihvertfall valgt rett rase når vi nå endelig skal realisere øsnket om et nytt familiemedlem!!!

  SvarSlett