tirsdag 13. november 2012

Eurasiervalper om 8 dager!

Nå er det jaggu meg ikke lenge igjen :D

Enya er i super form, spiser godt med vom og hundemat, får 500g om dagen. Hun har bare gått opp 2kg siden før parring, og 1kg siden ultralyd. Men så hadde hun jo nesten 3 uker der hun ikke spiste i det hele.

Jeg var litt bekymra siden den lave vektoppganngen og at hun virker slank, så var tok en røngen idag. Og vi så der var flere valper :D Så da blir det spennende se hvilke kjønn som kommer =)Håper her er nok valper til dem som venter på å få sin lille bamse over nyttår :)

Har laget et blogg, som vil bli oppdatert framover med informasjon om fødsel osv =)
http://carvecanemj-kull.blogspot.no/

Hun er nå på dag 54 etter første parring, om valpene kommer etter dag 56 vil dem nok overleve. Men er ingen tegn til det heldigvis. Håper dem blir der til over helga i alle fall =) Jeg er litt "bekymret" for at hun kanskje tok seg på en av de senere parringene. Planen var 2 parringer 2 påfølgende dager, men så sneik dem seg til ei parring 2 dager etterpå, alså parra torsdag, fredag og søndag. Så i værste fall kan hun gå litt over også. Men til cupfinale helga (Hødd er jo i cupfinalen i år!!! HEIA HØDD!) så er dem nok komt til verden =)

Imorgen blir det å lage til valperommet, og til helga får vi begynne måle temperatur =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar