mandag 18. juni 2012

Luftetur i regnet

Etter at Celia hadde vært på treff med valpene sine, tok jeg med de andre til Gursken, der eks-svigers har gård og hundene kan løpe akkurat som dem vil :)

Anaya stakkar måtte være hjemme, for hun har løpetid. Bare lufting i bånd langs veien for henne, hun har så sterke drifter at hun forsvinner fort til nærmeste hannhund ;)

Betty, eks-svigerinne, har tatt over en omplasseringshund for 2-3 uker siden. En veldig underdanig og kuet hyskyblanding. Første gang vi var der, syns han hundene mine var VELDIG skumle. Har nok mest trolig ikke møtt andre hunder i sitt første leveår, der han har stått bundet i et 1-2 meter langt tau i en hage :(
Men idag var han mye lettere til sinns. Hjelper på å møte snille hunder med gode signaler. For hundespråk, det kan han heller lite av stakkar. Han og Albert ble fort bestevenner, Albert er en utrolig rolig hund som er veldig dempende på usiker hunder. Enya er på samme viset. Kan se litt overlegen ut, bare slik at den usikre hunden skal føle seg trygg og ikke føle seg overrumplet.

Eccho er litt mer leken og kan være litt brå, men var veldig flink med Prince. Dem hadde flere ganger der dem løp etterhverandre idag, det var morsomt å se hvordan han tødde opp.

Aimee er glad bare hun får ha en pinne i fred, sist vi møtte skjønte han ikke helt når hun sa fra at han skal holde seg unna pinnen hun bar på, men idag skjønte han tegninga med første grynt. Ellers syns han det var veldig moro å løpe etter henne, noe hun syns var ganske så moro, da løp dem fort som vinden begge to :) Kan ikke se at den jenta er 7 år! Hun er like spretten som da hun var valp.

Det regna inni mellom, så fikk ikke tatt så mange bilder, men på slutten letna det så da fikk jeg brukt kamera litt :)

Aimee fann seg ei busk å ramponere ;)


Skal vi leke?

Juhuuuuu

Aimee med ståører ;)


Spredd for alle viner

Moro å løpe sammen!

Enya i full fart!

Gamlefar Albert løper like fortSniffer litt på blomstene

Prince stakkar har ikke så god kondis, bygger ikke kondisjon eller muskler av å stå i et bånd første leveåret. Så han trengte noen pauser innimellom. 


godbitsøk


Prince med sin nye eier, fin kontakt :)

godbitutdeling ;)2 kommentarer:

  1. Såg kjekt ut :D SYnd vi ikkje fikk blitt med ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Dåkke fe bli med neste gang =) fint legge spor der ute om vi skal gjere det :D eller trene feltsøk =)

      Slett