torsdag 28. juni 2012

Ferietur til nordmøre

Forrige fredag satte vi kursen mot nordmøre, nærmere bestemt Surnadal, der min storesøster Synnøve bor.

Synnøve har som sikkert de fleste har fått med seg Chanel på fôr, Chanel som jeg venter valper på ca 15 Juli. Chanel har fått en god mage, og merker kondisjonen ikke er helt på topp. Ser godt at hun har små i magen <3Chanel kommer til oss 6. Juli, slik hun får noen dager på å venne seg til sitt nye bosted for de neste 2mnd. 
Da skal valpekassa være klar og vi skal bare glede oss til de små kommer <3 Der er mange valpekjøpere som venter spendt på hvem som skjuler seg i magen hennes, skal snart lage en I-kull blogg så dere som er interessert i Chanel og Dexter sine valper kan følge dem tett der =)

Vi har hatt nydelig vær hver eneste dag. Sol og varme, kan en ønske seg mer? En dag det var litt overskya og duskregn, men ikke verre enn at det ble en fin skogstur med hundene. Litt godt med en dag der vi "slapp" ligge i sola og grille oss ;)

Jonsok eller st.hans ble feira på kalkstranda, vi laga bål, grilla pølser, bada å lekte. 

Hundene var selvsagt med, og kosa seg sammen med oss :)
Siden vi kosa oss slik på badestranda, har vi vært der flere dager. Både barn og hunder har fått bada og kosa seg, mens jeg har sittet i en strandstol å lest bok =) 

Synnøve har en skog like bak huset.. eller rett i hagen kan jeg vel si. Så det har blitt noen turer i skogen, herlig!

Idag har det vært sløving i sola ute i hagen. Hundene har lagt i hundegården og sløva. Det er ikke mye om dem når det varmer som værst. Heldigvis har den fin skygge i hundegården, og syns det er helt ok å være der :)


Etter vi hadde fått oss en bedre middag på den lokale kinaresturanten, fikk jeg lurt med meg gjengen på et diger jorde/sandtak jeg har sett hver gang jeg har vært her på besøk. 
Vi var litt usikker på hvordan vi kom oss dit, men det var heldigvis ikke vanskelig å finne. Storkosa oss med å løpe (hundene og ungene ;) ), finne fine steiner, sand og for hundene sin del bade i gjørma ;)

Nå gleder vi oss til lørdag, da kommer Hege og Miko (CC Dito Desiderius), og søndag bærer det av gårde til utstillinng i Trondheim! :)

2 kommentarer:

 1. Høres gøy ut! mange fine bilder! Bare elsker de eurasierene :-) Når kommer du hjem fra ferien? Og når skal eurasierene få valper, er det til høsten eller? Er det mange som har oppbestilt eller? :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!

   Glemte å svare på kommentaren din :) Er vel hjemme fra ferie nå, og håper på valper til høsten! :)

   Send meg en mail på kennel@carvecanem.no om du er interessert i å vite mer om kullet =)

   Slett