tirsdag 27. juli 2010

Aimee, Charlie og Calvin

Idag hadde vi en fin dag i marka med Calvin og Charlie. Så moro treffe igjen gutta =) 3 flotte tollere som kosa seg i vannet og lekte =) Kan det bli bedre?!
Gutta fann tonen med en gang, så godt å se =) Har fått melding med Ørjan ikveld at alt går på skinner ennå, håper det fortsetter! =) Charlie får det supert hos kullbror Calvin, Ørjan og Ane! =)

Aimee og Birk har fått noen flotte avkom, det er i alle fall sikkert! Dem nærmer seg et år nå, og bare gode tilbakemeldinger =)

Ikveld gikk jeg og Jan Ove en god tur med hundene langs vannet, var ute i ca 2 timer. Aimee svømte omtrent hele tiden. Kan ikke forstå annet enn at hun var sliten på slutten! Enya elsker å leke i vannet, går etter Aimee som en skygge. Morsomt å se hvor god kontakt de to har fått. Anaya var også uti å testa badetemperaturen og tok noen svømmetak, Celia holdt seg for det meste på land. En kjempefin tur i solnedgangen :)

Litt bilder fra dagen
Ørjan og Charlie fikk god kontakt med en gang!Aimee svømmer etter pinner, Calvin kjøler seg ned, Charlie lurer på om det er badetemperatur


Charlie og Calvin


Søskenkjærlighet! <3


Badenymfa AimeeFlotte Calvin


Gutta boys ser og lærer av Aimee som bedriver litt tynning av greiner langs elvebredden ;)


Gooode Aimeesnuppa mi <33 kommentarer:

 1. Fine bilder av fine hunder.. ;)

  SvarSlett
 2. Gratulerer Ørjan og Ane; hadde det ikke vært for at vi i grunnen har nok firbente i vårt eget hus, så skulle jeg nok ønske at jeg var så heldig. For det er flotte hunder fra dette kullet. Dere kommer til å få mye glede; utfordrende er det å aktivisere og oppdra 2 tollere...men guttene kommer til å få kjempeglede av hverandre!

  SvarSlett
 3. Takk for det! Vi er kjempeheldige! :)

  Stor utfordring med to tollere ja, ingen tvil om det. Men vi er heldigvis med på mye og ser på det som ren glede å aktivisere begge gutta. Nå har de virkelig blitt bestiser! Sover oppå hverandre, leker fint i hagen, har lært å gå fint i bånd sammen og vi er så fornøyde! Herlig å se to hunder som går så fint sammen- både sosialisering og glede på samme tid :) Og det er som du Ann Kristin sier- hundene fra dette kullet er utrolig flotte! Det kan vi skrive under på! :)

  SvarSlett