mandag 17. august 2009

små treningsøkter

Som skrevet i tidligere blogg, var planen å trene litt hver kveld. har faktisk holdt løftet mitt ovenfor hundene :)

Er ikke så veldig spennende ting. Bruker fôrrasjonen om kvelden, og tar oss en økt. Celia og Albert trener bare det dem kan, triks og andre ting. Enya fortsetter på kommando trening med sitt og starta på ligg. Trener også stå til utstillinga.
Aimee har jeg trent avstandskommando, target og bli øvelse, med forstyrring av de andre hundene som får godbiter og trening. Det må være den største forstyrrelse for henne, men det har gått veldig bra =)

Valpene vokser veldig bra nå. Alle har dobla fødselsvekta si og litt til. Mini er straks på 500g, ser fremdeles miniliten ut, siden størsten er over 800g. Håper det jevner seg ut mer etterhvert =)

Mamma tok nattskiftet her igårnatt. Jeg var veldig sliten etter mange netter uten skikkelig søvn, så er takknemlig for ei natt i mi eiga seng med uavbrutt søvn. Gir ny giv!

Imorgen skal vi prøve oss en tur på hundeklubben. Lenge siden vi har vært der. Blir vel Enya jeg tar med, muligens Anaya for å trene litt utstilling. Bare 2 uker til spesialen!! =)

Starter opp kurs til uka også, det blir gøy å komme igang med det igjen. Har vært god respons, så blir muligens to kurs! =) Kjempegøy!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar