tirsdag 18. mars 2014

Eurasiertreff 30. mars!

Inviterer til Eurasiertreff  30. Mars  kl 13! :) Alle Eurasiereiere fra fjern og nær, eller er du nysgjerrig på rasen, ta turen!!

Treffet blir på Løset, Haddal i Ulstein kommune. Veibeskrivelse fra fergeleiet på Hareid

Kjør av ferga på Hareid, kjør mot Ulsteinvik, i rundkjøringa ved Ulsteinvik,  der du kan ta av mot Ulsteinvik og mot Ørsta/Volda/, kjør mot sistnevnte, alså andre avkjørsel i rundkjøringa.
Kjør ca 1 mil, kanskje litt mindre, så ta av mot venstre mot Haddal. Kjør forbi første avkjørsel til venstre og over broa og ta til venstre til Ringstaddalen. Kjør så langt der er hus, der er en stor parkeringsplass. 

Fra Ørsta/Volda, kjør gjennom Eiksundtunnellen, og Selvåg tunnellen. Ta deretter av mot Haddal og følg veibeskrivelsen over :)Har også laget en event på facebook, trykk gjerne delta der eller send meg en mail kennel@carvecanem.no så jeg vet ca hvor mange som kommer =)
Vi har også egen facebookgruppe for Eurasier i Møre og Romsdal, link, bli gjerne med i gruppa vår. 

Dette er i skauen, så kle dere godt. Kan være vått,  må ha gode sko. Er et veldig åpent område med stor tumleplass for hundene, vann og elv i nærheten så dem kan prøve seg i både vått og tørt :) ta med noe å sitte på, det kan være vått og kaldt etc så et godt sitteunderlag eller en lett stol, noe å bite i, varm drikke og godt humør =)

Vi starter turen med å gå med hundene i bånd opp til et område der dem kan få løpe løse. Dette forutsetter at dem går godt sammen med andre hunder, viss ikke må dem gå i bånd. 


Jeg kommer til være der i god tid til å ta imot dem som kommer, så dere ikke kjører for langt.


Noen bilder fra tidligere treffIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar