lørdag 29. juni 2013

Storslem på Nordfjordeid 22-23 Juni!

Har ikke fått knotet meg til å skrive om forrige helgs storslem, så før jeg kan skrive om denne helgens bevigevenheter ;)

Lørdag 22 Juni og Søndag 23 Juni var det Retrieverutstilling på Nordfjordeid. Jeg stilte med to fra mitt oppdrett, Carve Canem Ivy og Carve Canem Ida.

Hadde også med meg Jasmin for miljøtrening og Aimee for å kunne trene på lydighetsmoment i forstyrrelser vi møter på konkurranse.

Lørdagens utstillingsresultat:


Dommer: Siv Sandø, Norsk Retriverklubb av S&F

Carve Canem Ivy



Kritikk: Meget god type og størrelse, feminint hode. Velansatte ører. Velutivklet fram og bak. Ikke i sin beste pels i dag. Velgående. Riktig fin junior

Excellent, 2jkk

Carve Canem Ida


Kritikk:

Excellent, 1jkk, ck, cert, BIR jr, BIR, BIS Jr og BIS2




Søndag:

Eid Hundeklubb, dommer Karin Eriksson

Ivy
Bra storlek, utmerket type, feminint hode med fint yttrykk. bra som faller snygt inni rygglinjen. gode vinkler fram og bak. Bra brøstkorg for alderen. Sterk lend. bra pelskvalitet. Fine ben og tassar. Rør seg bra fra siden. Treveleg.

Excellent, 2jkk, ck, res. cert og 3btk

Ida
Utmerket type og storlek, velskoret hodet med fint uttrykk. utmerket forbrøst og brøstkorg, sterk lend, gode vinkler. bra ben og tasser. vakker pels, rør seg bra.

Excelllent, 1jkk, ck, cert, 1btk, BIR og BIS



Er utrolig stolt over at Trude og Ida "Gulla" gjorde så utrolig bra på sin første utstilling! Dem var kjempeflinke, og et supert team :)

Dommere og andre utstillere skrøt veldig av begge juniortispene, og det gjør et oppdretterhjerte svulmende og stolt! :)

Gratulerer så mye Trude! Lykke til videre med den vakre frøkna, gleder meg til å følge dere videre :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar