søndag 14. november 2010

Mer utstillingsoppdatering

Har fått tekstmelding fra Kongsberg og Stord! Carve Canem Cherie fikk 1auk, 2aukk, ck! :) Gratulerer til Ann-Kristin :)
Carve Canem Dulcidine Donato ble 2bhk bak sin onkel  Carve Canem Ego Eros som blei BIR og BIG3-valp på stord idag. 

Kritikkene blir fortløpende lagt ut på hjemmeside 
Hege og Helene har sendt over bilder :)

Carve Canem Dito Desiderius BIR-valp og Carve Canem Exhilaro Eugenia Eccho BIM

Eccho

Miko

Eccho

To glade og stolte eiere :)

Valpene ga hverandre en seierssuss ;)


5 kommentarer:

  1. Gratulerer med gode resultater :)

    SvarSlett
  2. Vet ikke om noen i Ålesunds-området som samles rundt noe form for klikkertrening vel? :P Jeg er en sånn person som trenger konstant guide, vil gjerne SE hvordan andre gjør det :P Fikk forresten "litt til" begynnelsen på en utgangsstilling etter hjelp fra deg :P Får henne endelig opp på siden, men gjerne for langt fram og for langt fra foten min. Men hey, det er da en start. Må bare få henne til å sette seg der, så begynner det å bli! :) Hun prøver tydeligvis å tilby alt av atferder vi har ledd av henne for før. Så hun ruller, spreller, biter seg i halen og leker død for å få et klikk! Haha! Liker vertfall klikkertrening så langt :D

    SvarSlett
  3. Nei vet ikke det dessverre. Er ei i spjelkavik som har gått trenerkurset som har tibbe, men vet ikke hvor aktiv hun er å trene akkurat nå. Driver med utdanning samtidig som hun er i jobb.

    Tenk på hvor du belønner, om du belønner lenger bak vil hun etterhvert trekke lenger bak. Tenk belønningsplassering også :) Klikk på rett atferd/plass og belønn der du vil ha henne eller på vei i ny repetisjon, alt etter hva som lønner seg :)

    SvarSlett